Actrița făcea furori pe micile ecrane cu rolul ei din „Beverly Hills, 90210” în anii `90, unde era o tânără superbă cu o siluetă invidiat. Însă, de-a lungul aniiilor, aceasta se pare că a pierdut lupta cu kilogramele și a devenit de nerecunoscut. De vină se pare că ar fi și viață amoroasă a actriței, care are la activ două căsnicii eșuate. În 1996, a divorțat de primul ei soț, Daniel B. Clark, după doar doi ani de mariaj, în 2013 s-a despărțit de al doilea soț, Peter Facinelli, cu care a fost căsătorită 12 ani, iar în 2015 a mers iar la altar, alături de Dave Abrams, care este cu nouă ani mai tânăr.

Citește și: Îndrăgitul Kemal din „Dragoste infinită”, dus de urgență la spital. Ce a pățit actorul Burak Özçivit

Are soț mai tânăr cu nouă ani

Jennie Garth & Her Daughter Lola Stop For Ice Cream In LASeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Jennie a recunoscut că s-a îngrășat pentru că a renunțat să mai facă mișcare și nici prea și-a mai dat interesul în ceea ce privește silueta ei, însă cum soțul ei actual este cu nouă ani mai tânăr, ea dezvăluit că vrea să revină la formele care au consacrat-o pentru a fi atrăgătoare pentru el cât mai mult timp cu putință.

„Cu siguranță voi arăta ca pe vremea când filmam la serial. Sunt măritată cu un bărbat mai tânăr și vreau să arăt bine pentru el cât mai mult posibil”, a spus actrița, mamă a trei copii,  pentru revista InStyle.

 

Citește și: