Repetiţiile pentru cele 43 de delegaţii au început sâmbătă, iar cântăreţul ceh Mikolas Josef s-a rănit după ce a făcut o piruetă pe scenă. El a fost internat într-un spital şi, pentru că starea lui s-a înrăutăţit, a fost mutat la un altul. În ciuda accidentării, artistul a anunţat că este optimist și că deși nici nu poate merge, va urca pe scena Eurovision. „Voi cântă indiferent de orice”, a spus artistul.

Citește și: Actorul Özcan Deniz a devenit tatăl unui băiețel, dar fericirea lui este umbrită de o mare tragedie. Actorul trece prin clipe grele

România va intra în concurs în a doua seminifinală

Mikolas Josef a declarat că s-a rănit la spate, în timp ce făcea niște acrobații pentru dansul din timpul show-ului. Deși a fost văzut de un medic și la fața locului, la Altice Arena, acesta a recomandat internarea lui. „Pot să confirm că m-am rănit la repetiții și situația s-a înrăutățit după câteva ore. Nu pot nici să merg acum. Am plecat de la primul spital și acum mă îndrept spre altul”, a scris Mikolas pe paina lui de Instagram. „Vă mulțumesc pentru toate rugăciunile și mesajele. Voi face tot ce pot ca să mă pun pe picioare curând”, a mai spus acesta.

Finala Eurovision va avea loc pe 12 mai la Altice Arena în Lisabona, iar cele două semifinale vor avea loc pe 8 mai și pe 10 mai. Reprezentanta ţării noastre, trupa The Humans,  va intra în concurs în a doua semifinală, din 10 mai.

Citește și: