Prințesa Charlotte, în vârstă de trei ani,  admira parada militară alături de ceilalți membri ai familiei regale, de fratele ei George și verișoarele lor, când într-un moment de neatenție a alunecat și a căzut. Din fericire, Kate a fost pe fază și a ridicat-o imediat pe micuță. Însă, vizbil supărată, Charlotte a început să plângă, iar ducesa de Cambridge a luat-o repede în brațe, a mângâiat-o,  i-a spus ceva la ureche, iar apoi a pus-o jos, micuța revenindu-și imediat după ajutorul dat de mama ei.

Prințul George, printesa CHarlotte si verisoara lor,  Savannah Phillips, la balconul regalSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Charlotte a stat tot timpul lângă verișoara ei, Savannah Phillips, care în timpul paradei se pare că s-a distrat de minune cu George. Micul prinț a părut mai vorbăreț ca niciodată, pesemne că se simte foarte bine în prezența verișoarei lui.

Citește și: Cuvintele dureroase pe care prinţul Harry i le-a spus lui Meghan Markle înainte ca ea să accepte cererea în căsătorie. Roșcovanul a riscat tot  

A fost sărbătorită oficial ziua de naștere a Reginei Elisabeta a II-a

Sâmbătă, a fost sărbătorită oficial ziua de naștere a Reginei Elisabeta a II-a prin evenimentul numit Trooping The Colour Parade. Așa că Suverana și membrii întregii Case Regale Britanice au ieșit la balcon pentru a saluta mulțimea, s-au bucurat de paradă și s-au plimbat prin Londra într-o caleașcă pentru a se întâlni cu simpatizanții.

În ciuda evenimentelor tragice ce au avut loc în ultima vreme în Marea Britanie, de la atentatul cu bombă de pe stadionul Manchester Arena, blocul de 24 de etaje care a ars săptămâna trecută în capitala britanică, la cele  două atacuri cu mașini care au intrat în mulțimea de pe străzile din Londra, regina a decis să nu anuleze evenimentul anual ce are o tradiție veche de secole.

Mesajul trist al reginei

 

Pentru siguranța familiei regale,  dar și a celor prezenți la paradă, pentru evenimentul de anul acesta securitatea a fost sporită considerabil.  Elisabeta a venit  și cu un mesaj de condoleanțe și încurajare a populației în lupta contra terorismului.  „Astăzi este în mod tradițional o zi de sărbătoare… Este dificil să scapi de o dispoziție națională foarte sumbră. În ultimile luni, țara noastra a fost martora unor tragedii teribile. Ca națiune, continuăm să reflectăm și să ne rugăm pentru cei care au fost în mod direct afectați de recentele evenimente”, a spus regina.

Evenimentul de anul acesta a fost marcat şi de o premieră: participarea Ducilor de Sussex. Însă, de la eveniment a lipsit prințul Charles, care a împlinit 97 de ani. Acesta s-a retras oficial din viața publică și de la îndatoririle regale, anul trecut, și astfel acesta nu a fost prezent la parada militară.

Citește și: