Are 45 de ani, dar arată mai bine decât la 20. Drept dovadă stau imaginile postate de frumoasa actriță pe rețelele de socializare, în care apare în costum de baie. Aceasta are un corp perfect tonifiat, iar pe abdomen are pătrățele, fiind o împătimită a sălii de fitness.

Cu o astfel de siluetă și un ten impecabil, Coraima nu-și arată deloc vârsta și spre deosebire de alte colege de breaslă, celebra Kassandra se jură că nu a apelat la chirurgia estetică, ci se menține în formă doar cu sport și o alimentație corectă.

Coraima Torres a pozat în sânii goi

Recent, frumoasa actriță s-a implicat într-o campanie de prevenție a cancerului la sân și pentru a atrage atenția ea a pozat goală, spre delicul faniilor, demonstrând încă o dată că vârsta e doar o cifra.

Coraima Torres, celebra „Kassandra”, a pozat goală la 45 de ani. Cine este bărbatul cu care se iubește de 21 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Telenovela „Kassandra” a intrat în Cartea Recordurilor

Coraima nu doar că are o carieră de succes, dar este împlinită și pe plan personal. Ea este căsătorită de 21 de ani cu  actorul Nicolás Montero și au împreună un băiat.

Coraima şi Nicolas s-au cunoscut în timpul filmarilor pentru serialul „Suenos si espejos”, dar pentru o vreme au negat ca ar avea o relație. În cele din urmă i-a dat de gol, regizorul producției. La scurt timp, cei doi s-au căsătorit și frumoasa actriță venezueleană s-a mutat în Columbia,  după soțul ei, părăsindu-și țara natală.

Coraima Torres a devenit celebra la nivel international datorita telenovelei „Kassandra”, unde a jucat alaturi de Osvaldo Rios, cu care a avut o relatie in acel timp. In Columbia, Torres a jucat in productii precum „El ultimo matrimonio feliz”, „Confidencial”, „Lorena”, „La Pola”, „Geminis”, „Los actores del conflicto”.

La rândul sau, Nicolas a jucat în filme precum „El fiscal”, „Hombres”, „Momposina”, „La Hija del mariachi”, „La madre”, „Novia para dos”, „Golpe estadio” şi „Amar y temer”.

Telenovela „Kassandra” a ajuns până și în Japonia și în Indonezia și a intrat în Cartea Recordurilor drept cea mai bine vândută telenovelă și cea mai urmărită.

„Au trecut mai bine de 20 de ani de atunci, dar parcă ieri am început să filmez pentru Kassandra. Nu am devenit peste noapte o țigancă, ci m-am pregătit foarte mult pentru acest rol. Personajul nu era unul obișnuit. Kassandra era o fată foarte sigură pe ea, în ciuda naivității sale pe care trebuia să o arate. (…) Rolul a fost o mare provocare pentru mine”, spune Coraima.

Succesul incredibil al telenovelei a purtat-o pe actriță în țări unde nici nu visa că va ajunge vreodată. Ea își amintește că cea mai mare inedită experiență a avut-o în Indonezia, unde oamenii au blocat traficul timp de câteva ore ca să o vadă sau să o atingă și toți o tratau ca pe o zeiță.

Citește și: