Caravana „Vocea României” a căutat în această vară alte voci foarte bune din toată ţara. Timp de două luni, echipa Pro TV a călătorit peste 3.100 de kilometri şi a vizitat cinci oraşe: Cluj-Napoca, Iaşi, Braşov, Timişoara şi Bucureşti. La preselecţii au venit peste 2.000 de persoane, pentru a demonstra că vocea lor este cea care va uimi și va reuși să întoarcă scaunele antrenorilor.

În etapa următoare, antrenorii Loredana, Marius Moga, Smiley şi Tudor Chirilă şi-au ocupat scaunele şi au început audiţiile pe nevăzute. Lista muzicală oferită de aspiranţii la titlul de „Vocea României” a inclus melodii româneşti, hituri din repertoriul internaţional, dar şi alte surprize pe care telespectatorii le pot vedea începând cu 18 septembrie, de la ora 20:30, după cum informează Pro TV.

Loredana, Smiley, Moga şi Tudor şi-au completat echipele, iar acum sunt în faza pregătirilor și repetițiilor pentru etapa în care competiţia vocilor se va muta în ringul „Vocea României”.

Pavel Bartoş, gazda emisiunii, i-a urmărit pe antrenori, a încurajat concurenţii, a fost alături de susţinătorii lor şi a liniştit spiritele de fiecare dată când lupta pentru o voce puternică a devenit mai crâncenă, a mai precizat Pro TV.

Credit foto: Facebook

Moga, Smiley, Loredana și Tudor

Credit foto: Facebook 1, Facebook 2