Noutatea acestui sezon este dată de faptul că dintre cele 12 fete, două vor evolua ca o echipa, în sensul că două fete vor ocupa o singură poziție în concurs, atribuindu-li-se un singur indicativ de vot; Emiliana și Iuliana vor deflila împreună în fața juraților și ținutele lor vestimentare le vor fi analizate și comentate ca un tot unitar.

Cine sunt concurentele din sezonul trei Bravo, ai stil!

RoxanaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Roxana are 32 de ani, este din Constanta si a absolvit Facultatea de Drept si Administratie Publica.Administrează cu succes o firmă dedicată sporturilor nautice. Provine dintr-o familie extrem de unită, iubitoare şi modernă. Desi este emotivă şi vrea cu orice preţ să-şi învingă temerile, Roxana spune despre ea că este un copil profund şi un adult complet care nu are aşteptări şi tocmai de aceea este întotdeauna gata să acţioneze.

Ilinca are 21 de ani, este din Giurgiu si Studiază Facultatea de Finanţe-Bănci din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Are o personalitate cameleonică, este extrovertită, sinceră, amuzanta, perspicace si vrea să-şi depăşească limitele şi să experimenteze tot ce este nou.  Îşi doreşte foarte mult să câştige marele premiu şi sa-i investească într-o afacere proprie.

Anca are 31 de ani, este din Valenii de Munte si a studiat Comunicare digitală. Deţine un video blog, unde împărtăşeste informatii utile si se recomanda ca fiind o persoană deschisă. Anca practica yoga şi este voluntar pentru un ONG care luptă pentru drepturile femeilor.

Ramona are 18 ani, este din Corabia (judetul Olt) si işi doreşte să devină designer vestimentar apreciat. Este o fire timidă şi calmă, dar foarte vocală atunci când este cazul. Ramona spune ca dacă va câştiga marele premiu, îşi va ajuta părinţii şi va  pleca la studii în străinătate.

Bianca are 24 de ani, s-a nascut la Piatra Neamt, iar in prezent locuieste la Bruxelles. Este decorator la evenimente. Are o garderoba bogata, ii place foarte mult sa mearga la cumparaturi; este temperamentală, sociabilă, competitivă şi tolerantă.

Iuliana are 19 ani si este din Mangalia, iar Emiliana are 18 ani si este din Constanta. Impreuna vor evolua ca o echipa, au un singur numar de identificare la care telespectatorii le pot vota. Iuliana cocheteaza cu modelingul de cativa ani. Spune despre ea că este o tipă inteligentă, frumoasă, un pic  timidă si ca are foarte multi prieteni. Cel mai mult îşi doreşte să ajungă în Insulele Maldive. Emiliana este o fire vesela, prietenoasa si sufletista. De asemenea, aceasta adoră să facă sport, pasiunea ei fiind water ski-ul.

Beatrice are 35 de ani, locuieste in Bucuresti si este casatorita de 2 ani. A absolvit Facultatea de Jurnalism si spune ca cea mai mare calitate a sa este adaptabilitatea. Se declara o  persoană justiţiară, socilabilă si selectivă, iar cel mai mult işi doreşte să trăiască experienţa „Bravo, ai stil!”, fiind dispusă să facă orice sacrificiu pentru a câştiga.

Alina are 27 de ani, este din Bucuresti si a absolvit facultatea de  Marketing în cadrul Universităţii Româno-Americană precum si un Master la Universitatea de Educaţie Fizică şi Sport – nutriţie şi remodelare corporală. Tanara spune despre ea ca este o fire posesivă, orgolioasă şi foarte amuzantă si ca adora sa iasa in evidenta.

Alexandra are 26 de ani, este din Bucuresti si a absolvit Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale, specializarea – Artele spectacolului – actorie. În prezent este actriţă la Teatrul „Nottara”. Se autocaracterizeaza ca fiind o persoană corectă şi uşor impulsivă.

Irina are 18 ani si este din Bucuresti. Ambiţioasă, puternică şi foarte sociabilă, fata spune ca este o fire vulcanică, trăieşte momentul, îi place să deţină controlul în orice situaţie. Afirma ca intotdeuna a vrut să participe într-o emisiune televizată.

Naba are 23 de ani, este de origine irakiană, însă locuieşte de multi ani în România, la Oradea. Este studentă în primul an la Facultatea de Drept. Naba spune despre ea ca e sufletistă, darnică şi foarte populară. Declara ca dacă va câştiga, va investi banii într-un atelier de haine.

 

Citește și:Horoscopul toamnei