Revelația momentului în materie de seriale turcești, Furtună pe Bosfor” (cu titlul original ”Paramparca”) va fi difuzat la Kanal D din 5 octombrie, în fiecare luni și marti, de la ora 20:00. Producția a înregistrat un succes uriaș în Turcia și îl are în distribuție, în rolul principal, pe Erkan Petekkaya, cel care e cunoscut publicului din România din serialele “Dila” și “Trădarea”, unde a interpretat personajele Riza, respectiv Ali. Pentru rolul din „Furtuna pe Bosfor”, Erkan Petekkaya a fost nevoit să se pregătească cu un an înainte de începerea filmărilor. Actorul a mers intens la sală și a trecut printr-o schimbare radicală de look pentru deveni cuceritorul bărbat din lumea bună, Cihan.

Serialul are ca subiect două destine care se despart și apoi se întrepătrund, drama unor părinți despărțiți de copiii lor printr-o farsă a vieții și alegeri extrem de dificile .„Furtună pe Bosfor” va împărți România în două tabere: copilul pe care l-ai născut sau cel pe care l-ai crescut?

O veți recunoaște în distribuție și pe actrița Nurgul Yesilcay, care a jucat în “Dragoste și pedeapsă”.

Credit foto: Kanal D

Nurgul Yesilcay – ”Furtună pe Bosfor”

„Furtună pe Bosfor”, lider de la primul episod

Serialul este produs de Endemol, unul dintre cei mai prestigioși distribuitori, producători și creatori de formate din lume și a devenit încă de la primul episod lider de audiență. Scenaristul serialului este Yildiz Tunc, cel care a semnat și scenariul pentru „1001 Nopti” și „Dragoste și pedeapsă”, iar regizorul este Cevdet Mercan, care a regizat un alt serial de succes, „ASI – Împotriva destinului”.

 

*Serialul „Un destin la răscruce” va continua odată cu lansarea producției „Furtună pe Bosfor”, de miercuri până vineri de la ora 20:00.

Credit foto: Kanal D