Prințul Harry este foarte îndrăgostit de soția lui și o susține în tot ce își dorește, însă cei doi au început să se lovească de refuzurile reginei, care nu vrea să mai tolereze „mofturile” lui Meghan și nici pe ale nepotului ei răsfățat.

Ducesa de Cambridge a făcut schimbări majore în viața lui Harry de când i-a devenit soție. L-a făcut să renunțe la fumat și la ieșirile nocturne și l-a pus să mănânce sănătos, mai ales că la ei în casă se gătește doar vegan. Potrivit The Sun, Meghan vrea să-și crească copilul, pe micuțul Archie, cu aceeași dietă strictă, și să să nu-l lase să mănânce carne, ceea ce a înfuriat-o la culme pe regină.

 

„Meghan forţează nota, iar Regina Elisabeta nu va tolera acest lucru. Ducesa vrea ca fiul ei să fie vegan ca ea, dar monarhul nu va accepta acest lucru”, a declarat o sursă de la palat pentru The Sun.

Meghan a dezvăluit că nu mănâncă carne dinainte să-l cunoască pe Harry, pe vremea când era actriță la Hollywood.

Prințul Harry a vrut să renunțe la titlul regal

„Atunci când filmez, sunt conştientă de tot ceea ce mănânc. Încerc să rămân vegetariană cea mai mare parte a săptămânii, pentru a avea mai multă flexibilitate, fiindcă în weekend mai scap în mâncăruri interzise“.

Daily Express susține că relația lui Meghan și a lui Harry cu familia regală devine din ce mai tensionată, și nu ar mira pe nimeni ca celebrul roșcovan să plece din Marea Britanie.

Harry a declarat încă din 2008 că se gândește serios să renunțe la titlul lui regal și să se retragă din atenția presei.  „Nu vreau să stau pe lângă Windsor. În general, nu-mi place Anglia așa mult, e așa bine să fii departe de atenția presei și de toate formalitățile”, declara Harry.

 

Mai mult, în urmă cu doi ani, acestaa mărturisit că pentru el cei 10 ani de carieră în armată au fost ca o gură de aer, pentru că l-au scăpat de „viața regală”. „Acolo eram doar Harry, nu prințul Harry. A fost cea mai bună escapadă din viața mea”, a declarat  acesta precizând încă o dată că s-a gândit serios să renunțe la titlu. „Am simțit că vreau să nu mai fac parte din familia regală, dar apoi am decis să rămân și să îmi fac aici propriul meu rol”, a mai spus el. Mai mult, se pare că cea care a avut un cuvânt de spus în decizia lui de a rămâne în familia regală a fost chiar regina. Ea a fost cea care l-a convins să nu renunțe la titlu.

Citește și: