„Nu mi-am dorit sa ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas înaintea mea.  Am fost tot timpul o persoana asumată, așa că vă confirm faptul că am divortat. Ca și până acum, îmi doresc ca tot ce tine de viata mea personala sa ramana asa.De aceea, nu voi mai dezbate acest subiect. Va multumesc mult pentru intelegere!Ma voi concentra pe muzica , asadar stay tuned!”, a scris Amna.

Încă un divorț în showbiz! O frumoasă cântăreață de la noi a confirmat că s-a despărțit de tatăl copilului eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Amna și soțul ei, de origine aromână, au luptat pentru iubirea lor încă de la început. Deși la început, familia lui Cristi nu a acceptat-o pentru că nu avea și ea origine aromână, în cele din urmă  a trecut testul și a fost primită în familie.

„Am trecut testul cu greu. Am fost prieteni nu știu câți ani până să ne căsătorim și, până la urmă, nu ne-a păsat. Cred că dragostea a fost mai importantă. Ne tot despărțeam, dar, până la urmă, dragostea a învins. A fost greu, oricum. Sunt multe obiceiuri, încă nu vorbesc aromâna și m-am ferit, pentru că stâlceam cuvintele, am văzut că-i deranjează și am zis că mai bine las așa. Noi vorbim română, ei vorbesc aromână. Nu sunt nora perfectă, care gătește, care spală și calcă”, a declarat Amna pentru Libertatea.

 

În 2014, Amna și-a surprins fanii când aceștia au aflat că a devenit mămică. În primele 7 luni, Amna și-a ascuns sarcina. In tot acest timp, Amna nu a vrut să renunțe la cariera, așa că, însărcinată fiind, a continuat să concerteze, iar pe 12 august 2014 a adus pe lume un băiețel. Soțul Amnei a pvoestit la momentul recpectiv  că momenul nasterii a fost unul neașteptat. Chiar daca la inceputul sarcinii nu au fost probleme grave, ci doar emotii, la ultimul control medicul le-a programat nasterea in regim de urgenta, inainte de termen, pentru ca fatul avea cordonul ombilical infasurat in jurul gatului. Din fericire, totul a decurs perfect.Cu 2 kg si 700 de grame, David Cristian a primit din partea medicilor nota 10.

Artistei nu i-a placut niciodata să facă publice evenimentele din viața ei. Abia după ce a devenit mamă a dezvăluit că s-a căsătorit în mare secret cu Cristi în 2011, după patru ani de relație. Amna a fost cerută în căsătorie ca în filme, pe o plajă din Egipt, sub clar de lună.

Citește și: