”Regina are patru copii, așa că Kate și William vor încerca să calce pe urmele ei”, a povestit o sursă din anturajul celor doi. ”Kate întotdeauna a spus că vrea să aibă patru copii”, a mai completat aceasta.

Kate și William, ambii în vârstă de 36 de ani, căsătoriți în aprilie 2011, sunt deja părinții prințului George, în vârstă de 5 ani, prințesei Charlotte, de 3 ani, și prințului Louis, de 5 luni. Deși ducesa de Cambridge a născut recent, sursa susține că amândoi sunt perfect deschiși ideii de a mai avea încă un copil.

”Kate speră că va fi o fată. Le tot spune apropiaților: <>. Lui William, însă, i-ar plăcea încă un băiat”, a povestit sursa.

Și e de înțeles de ce Kate ar mai doi să aibă o fetiță. Legătura dintre ea și Pippa, sora sa, e una foarte apropiată și i-ar plăcea ca Charlotte să aibă, la rândul ei, parte de așa ceva.

O altă sursă susține că i-a auzit pe Kate și William vorbind despre eventualitatea de a mai avea un copil și că cei doi spun, legat de asta, ”Niciodată să nu spui niciodată!”.

Iar o altă sursă spunea recent că, de fapt, William și-ar dori chiar cinci copii, dar că Kate consideră că patru ar fi suficient. Rămâne de văzut cum vor sta lucrurile. Kate mai are în față destui ani în care poate deveni mămică, așa că orice scenariu pare plauzibil în acest moment.

Vezi și Camilla ar fi încercat să îi despartă pe prințul William și Kate. I se părea drăguță, dar ștearsă. Și o mai deranja ceva la culme

Citește și: