Nu este vorba despre Meghan Markle, în ciuda zvonurilor apărute în publicațiile tabloide, ci despre nepoata reginei, Zara  Phillips (36 de ani). Aceasta va deveni mamă pentru a doua oară, însă a păstrat totul secret până acum. Zara este însărcinată în șase luni cu al doilea copil al ei și al jucătorului de rugby,  Mike Tindall, soțul ei,  și va naște undeva în luna aprilie,  la fel ca ducesa de Cambrigde..

Zara și Mike sunt în culmea fericirii, mai ales că în urmă cu un an, fiica prințesei Anne a mai pierdut o sarcină. Anunțul vine abia acum pentru că a vrut să se asigure că sarcina decurge fără probleme.

FWROSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Așadar,  Regina va deveni străbunică pentru a șasea și a șaptea oară, în aceeași lună.Un purtător de cuvânt al palatului Buckingham a declarat că regina și familia regală „sunt foarte încântață” de această veste.

Zara Phillips a mai pierdut o sarcină în urmă cu un an

Zara Phillips şi Mike Tindall s-au logodit în decembrie 2010, iar un an mai târziu s-au căsătorit.  Mike Tindall, în vârstă de 37 de ani, este jucător de rugby şi a făcut parte din naţionala Angliei care a câştigat Cupa Mondială la rugby din 2003.

Zara Phillips, campioană la echitaţie – aşa cum este şi mama ei, prinţesa Anne -, este a 13-a în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, iar Prinţul William este al doilea pe această listă, după tatăl său, prinţul Charles.

Zara și Mike mai au o fetiță superbă, în vârstă de 3 ani, pe nume Mia, care este a 17-a în linia succesiunii la tron.

Se pare că 2018 este un an destul de aglomerat pentru casa regală britanică, având loc evenimente importante, precum nașterea celui de-al treilea copil al lui Kate și cel de-al doilea  al Zarei Phillips în aprilie, iar pe 19 mai nunta prințului Harry cu Meghan Markle, ce va avea loc la capela St George de la castelul Windsor.

Foto: Stephen Daniels/Alpha Press(Hepta)/Northfoto