Miss Fitness Univers a născut în urmă cu trei săptămâni, un băiețel perfect sănătos, pe cale naturală.

„Întâlnirea mult așteptată, a avut loc,  pe  31.08.2018, a venit pe lume băiețelul nostru iubit, și mult așteptat.  A fost o zi lunga și obositoare, dar am reușit pana la urmă, și suntem bine, sănătoși, ceea ce e cel mai important. Am primit multe mesaje, și vreau sa va mulțumim pentru gândurile bune. După ce ne recăpătăm energia și puterile, vă povestesc mai multe despre toată aceasta experiența”, a anunțat Anca.

Anca Bucur a devenit mămică de băiețel. Primele imagini cu micuțulSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„În prima zi eram plină de emoții, simțeam se întâmplă ceva magic. Nu am închis un ochi. Savurez atât de tare aceste momente. O să mi se facă dor în curând să intru în treabă. Deocamdată stăm departe de atâta expunere. O să vină în curând acel moment. Toate la timpul lor, acum suntem mici”, a spus campioana din 2017 la fitness despre rolul ei de mămică.

Citește și: Anunțul făcut de Kate Middleton la cinci luni de când a devenit mamă. Toată lumea aștepta această veste. Palatul Kensington a confirmat

Anca Bucur și Dragoș sunt căsătoriți din 2014

Chiar dacă era însărcinată, Anca și-a petrecut și ultimele săptămâni în slaa de fitness, unde a predat ore de cycling,  cu acordul medicului. Sarcina a decurs foarte bine și nu a avut deloc complicații, fapt pentru care campioana speră să-și revină într-un an ca să poată aprticipa din nou la concursuri.

Anca este una dintre cele mai apreciate antrenoare de fitness din România. Sportul este totul pentru ea, mai ales că așa și-a cunoscut și și-a cucerit și soțul, pe Dragoș Ionescu. Cei doi s-au căsătorit în 2014.

Citește și: