Casa Regală a Suediei a confirmat că prințesa, cât și fetița, sunt perfect sănătoase. Madeleine a născut astăzi, la 00.41, la spitalul Danderyd din Stockholm. Chris a fost alături de soția sa, în sala de nașteri, iar micuța prințesă ocupă acum locul 10, în rândul succesiunii la tron. Ea a avut la naștere 50 cm și a cântărit 3, 465 kilograme. „Sunt încântați că ne-am mărit familia. Leonore și Nicolas abia așteaptă să-și întâlnească surioara mai mică”, a declarat Chris pentru presă, imediat după nașterea micuței.

printesaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: A spus clar și răspicat că a slăbit după ce a apelat la o operație de micșorare a stomacului! Iată cu ce problemă se confruntă Ozana Barabancea acum

Numele prințesei urmează să fie anunțat zilele următoare

Numele prințesei urmează să fie anunțat de bunicul ei, regele King Carl XVI Gustaf , în zilele următoare. Botezul ei va avea loc peste trei luni.

Madeleine și Chris mai au o fetiță și un băiețel: Prințesa Leonore (4 ani) și Prințul Nicolas (2 ani).

Cei doi s-au căsătorit în 2013 în cadrul unei ceremonii organizate în capela regală a Palatului Stockholm. Prințesa Madeleine deține titlul nobiliar de Ducesă de Halsingland și Gastrikland.

 

Madeleine(35 de ani) locuiește la Londra, unde O’Neill are o companie, dar a mers special în Suedia pentru a-și naște cel de-al treilea copil acolo. Ea a anunțat prima dată că este însărcinată, în luna august, pe pagina de facebook, spunând că familia lor se mărește de la patru membri la 5. 

”Eu și Chris suntem încântați să vă anunțăm că sunt însărcinată. Abia așteptăm ca din patru să devenim cinci”, a fost anunțul făcut de prințesă.

 

Citește și: