O altă curte anunță venirea unui copil pe lume, în 2021, fiind voba despre cea a Suediei. prințul Carl Philip și prințesa Sofia vor mai avea un copil, cel de-al treilea, la anul. Anunțul că un nou membru al familiei va veni în martie-aprilie a fost făcut chiar de către cei doi, pe contul de Instagram.

Cei doi au făcut publică, cu această ocazie, și o fotografie de cuplu, alb negru, imagine de o simplitate și eleganță care impresionează.

În noiembrie, prințul Carl Philip și prințesa Sofia au fost diagnosticați cu Covid, având parte de simptome ușoare. S-au carantinat acasă, împreună cu cei doi copii, prinții Alexander și Gabriel.

Prințul Carl Philip este singurul fiu al regelui Carl XVI Gustaf și al reginei Silvia și este al patrulea în ordinea succesiunii regale la tronul suedez, după sora sa și cei doi copii ai ei.

Prinţul Carl Philip, Duce de Varmland, şi Sofia Hellqvist s-au căsătorit la 13 iunie 2015 în capela Palatului Regal din Stockholm. La puțin peste an, cei doi deja deveneau părinți pentru prima oară.

Vezi și E oficial! Familia regală se mărește. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp

Citește și:

Scandal uriaș între Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu la tribunal. Artista a fost dată afară din sala de judecată

Cum arată Cristina Joia, designerul emisiunii „Visuri la cheie”,la o lună după ce a fost bătută într-un magazin