Jed, considerat o legendă a serialelor TV, a murit  în somn, în locuinţa sa din Palm Desert, California. El a jucat în numeroase seriale de success, precum  „Walker, polițist texan”  sau „Santa Barbara”, unde a interpretat rolul  lui C. C. Capwell.

“Anunț cu durere că tatăl meu a încetat din viață. A murit liniștit, înconjurat de familie“, a scris Rick Brown, fiul actorului, pe un site de socializare, fără a preciza exact cauza morții vedetei, potrivit TMZ.

Jed Allan a jucat rolul tatălui lui Steve Sanders

Jed l-a interpretat pe Rush Sanders, tatăl lui Steve Sanders, jucat de Ian Ziering, în serialul „Beverly Hills 90210”. De altfel, Ian a fost primul actor din „Beverly Hills, 90210”, care a reacționat imediat după vestea tristă.

„Sunt atât de trist că am pierdut un alt membru al «90210». Am avut plăcerea de a lucra cu Jed Allan din ’94 până în ’99. L-a interpretat pe Rush Sanders, tatăl lui Steve. Un om grozav, le va lipsi tuturor”, a scris Ian pe rețelele de socializare.

Moarea lui Jed Allan vine la doar câteva zile după ce un alt actor din „Beverly Hills, 90210”. Luke Perry, interpretul lui Dylan, tânărul rebel din serial, a murit pe 4 martie în urma unui accident cerebral vascular masiv.

 

Citește și: