Vedeta Pro Tv și-a ținut până acum povestea de dragoste ascunsă. Ea se iubește mai bine de opt ani  cu nepotul celebrului actor George Mihăiță. Cei doi s-au cunoscut chiar la locul de muncă, în redacție, iar de atunci sunt de nedespărțit. Ramona a dat detalii despre povestea ei de iubire cu Cosmin Mihăiță,  chiar la Pro Tv, în cadrul emisiunii lui Măruță, mărturisind că au decis să facă următorul pas și să meargă în fața altarului.

cererea in casatorieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Foarte simplu ne-am cunoscut, adică mai simplu de atât nici nu se putea. La serviciu ne-am cunoscut, în redacție”, a mărturisit Ramona, spunând că cererea în căsătorie a venit, anul trecut,  într-o vacanță în Belgia: „M-a cerut de soție într-un loc foarte drag mie. Îmi doream foarte mult să ajung în Bruges și s-a întâmplat pe unul dintre podurile din Bruges. A fost foarte drăguț”.

În ceea ce privește data nunții, aceasta a declarat că nu au ales încă o dată exactă, dar se va întâmplă în curând. Cosmin și Ramona locuiesc împreună de câțiva ani.

„Încă nu am stabilit data nunții, se va întâmpla în curând, lucrurile sunt foarte serioase”, a mai declarat Ramona.

Mai mult, vedeta știrilor Pro TV a mărturisit că își dorește foarte mult și un copil și speră ca acest lucru să se întâmple cât mai curând.