Blonda de la „Neatza cu Răzvan și Dani” şi Marius s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul „Mamma Mia!”. Marius are 27 de ani, este actor, fotomodel şi dansator profesionist. A început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a continuat studiile la Cluj-Napoca.

FlaviaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Citește și: „Plângi de durere”. Operația cumplită prin care a trecut Meghan Markle. O imagine a dat-o de gol

Flavia Mihășan a mărturisit că își dorește foarte mult un copil

După ce a absolvit liceul, s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”. În prezent lucrează la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal, potrivit Spynews.

Dacă până acum, Flavia își afișa mereu abdomenul plat șu bine lucrat în emisiune, în ultima vreme blonda a preferat să îmbrace haine mai largi, semn că vrea să-și ascundă burtica. La începutul anului, Flavia a fost întrebată daca şi-ar dori un copil şi a răspuns încântată ca da şi că abia aşteaptă să cumpere hăinuţe pentru copii.

Se pare că este anotimpul gravidelor. Recent, Andreea Bălan și Mirela Vaida au anunțat că sunt însărcinate, iar apoi pe 26 octombrie, chiar de ziua ei, și Gabriela Cristea a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, tot o fetiță.

Citește și: