Citește și: Meryl Streep a fost bătută în plină stradă. A fost lăsată într-o baltă de sânge. Dezvăluirea dureroasă făcută de actriță

După ce renumele unor actori precum Kevin Spacey și Dustin Hoffman au fost distruse ca urmare a acuzațiilor de abuz și hărțuire sexuală, acum, însuși ”Rambo” are de tras pentru a-și proteja faima. La 71 de ani, cu o carieră strălucită departe de a se încheia, Stallone a rămas șocat de dezvăluirile făcute de ziarul britanic Daily Mail. Jurnaliștii englezi au publicat un raport al poliției din luna iulie 1986, întocmit după ce actorul ar fi abuzat de o adolescentă de 16 ani în Las vegas, la hotelul Hilton.

Pe atunci, Stallone nu era nici pe departe un necunoscut, ba chiar era deja un superstar internațional, aflat la Las Vegas pentru a-și promova o peliculă. Conform celor de la Daily Mail, ”Rambo” ar fi intimidat-o pe fata de 16 ani, amenințând-o în diverse feluri. Mai mult, garda de corp a lui Stallone, Mike de Luca, a fost cel care a amenințat-o cu moartea.

Stallone a refuzat să facă vreun comentariu

Conform declarațiilor fetei, cei doi au obligat-o să le facă sex oral, apoi de Luca ar fi violat-o. John Samolovitch, pe atunci sergent de poliție, a fost cel care a investigat cazul la acea vreme și a confirmat că documentul prezentat de ziarul brotanic este o copie a raportului întocmit de el. Deși i s-a cerut o părere șui Syvester Stallone, nici ”Rocky”, nici reprezentanții lui nu au făcut vreun comentariu, nefiind de găsit.

Citește și: