Suki a fost surprinsă purtând un inel delicat pe deget, pe mâna stângă,  ce pare a fi un inel de logodnă, în timpul petrecerii Dior de la Paris, unde a participat alături de iubitul său. Cei doi par mai îndrăgostiți ca oricând, iar prietenii apropiați susțin că ei  vor merge în curând în fața altarului.

Suki Waterhouse și  Robert PattinsonSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Pattinson(33 de ani)  și  Waterhouse (28 de ani)  formează un cuplu de aproape doi ani. Cei doi au fost văzuți pentru prima dată în public împreună, în iulie 2018, când au fost surprinși de paparazi sărutându-se pe străzile din Londra.

În aprilie 2019, într-un interviu pentru Sunday Times, Robert a fost întrebat despre relația lui cu Suki, însă acesta a refuzat să dea detalii despre povestea lor de dragoste, precizând că vrea ca viața lui personală să rămână privată. Robert și Suri preferă să-și trăiască povestea de iubire discret, departe de lumina reflectoarelor.

 

„Dacă le povestești oamenilor despre relația ta, valoarea dragostei scade. Dacă un străin vine la tine pe stradă și te întreabă despre relația ta, ai gândi despre el că este extrem de nepoliticos. Dacă pui un perete totul se va sfârși bine”, a declarat Robert.

„Nu pot să înțeleg cum doi oameni pot merge pe stradă ținându-se de mână fără ca nimic să se întâmple, iar dacă eu sunt unul dintre acei oameni, lumea începe să facă fotografii. Există o limită fină între a fi la muncă și a nu fi, iar dacă aceasta dispare, poți să înnebunești”, a mai explicat actorul.

 

View this post on Instagram

 

?

A post shared by Suki Waterhouse (@sukiwaterhouse) on

Fanii speculează că aceștia s-au logodit în secret de sărbători, în timp ce erau alături de familia lui Waterhouse, însă nimic nu a fost confirmat până acum.

Pattinson a devenit imaginea Dior Homme din 2013, iar în 2016, a fost numit primul ambasador pentru linia de îmbrăcăminte destinată bărbaților.

Robert Pattison a avut o relație foarte mediatizată cu actrița Kristen Stewart în timp ce jucau împreun în seria „Twilight”. Deși o iubea la nebunie, Kristen l-a înșelat cu un regizor, iar Robert a aflat totul din presă și a  suferit cumplit. De atunci, a refuzat să-și mai facă publică viața personlă.

Citește și: