Fosta vedetă TV a postat pe contul ei de Instagram prima imagine cu inelul de logodnă, care este superb. Roxana și Dragoș, care este, de asemenea, antrenor de fitness,  nu numai că iubesc amândoi sportul  și își petrec foarte mult timp în sala de antrenament, dar se pare că ce le-a cimentat și mai mult relația a fost legătura strânsă care s-a format între frumoasa brunetă și fiul lui Dragoș, Milan, pe care acesta îl are din altă relație. Roxana pare foarte atașată de micuț și îl tratează ca pe propriul lui fiu, după cum dovedesc imaginile postate de vedetă.

Roxana vancea s-a logoditSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

“Toată lumea spune că iubirea doare, dar asta nu este adevărat. Singurătatea doare. Respingerea doare. Să pierzi pe cineva doare. Invidia doare. Toată lumea confundă aceste lucruri cu iubirea. Dar, în realitate, iubirea este singurul lucru din lumea asta care acoperă toată durerea și care te face să te simți din nou minunat”, a scris Roxana la o iamgine cu iubitul ei.
Roxana Vancea îi face adesea declarații de iubire lui Dragoș pe contul de socializare, iar Dragoș pare, de asemenea, topit după ea.

Roxana Vancea a trăit o poveste de iubire foarte frumoasă alături de Mihai Bendeac. Deși s-au despărțit cei doi au rămas foarte buni prieteni.

 

Citește și: