Deși între ei este o diferență de 13 ani, Lili Sandu și Silviu, foști concurenți la Ferma,  formează un cuplu foarte frumos și se pare că au planuri mari de viitor.

Vedeta a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Silviu Ţolu (227 de ani), iar cererea a fost una cu adevărat emoționantă. Fericitul eveniment a avut loc în timpul unei vacanțe în Istanbul, locul în care s-au cunoscut, chiar de ziua ei de naştere.

Actriţa a postat pe contul ei de Instagram mai multe fotografii împreună cu iubitul ei, dar şi un video în care arată inelul de logodnă, alături de descrierea „28.05.’19 Istanbul. Am spus da“.

 

View this post on Instagram

 

28.05.’19 Istanbul ✨❤️? #isaidyes

A post shared by L I L I S A N D U (@lilisandu_official) on

Lili Sandu şi Silviu Ţolu sunt împreună de cinci ani. Cei doi au povestit în urmă cu doi ani, în cadrul unei emisiuni TV, că s-au cunoscut la Istanbul, unde modelul făcea documentare pentru blogul său.

Lili Sandu și Silviu vor să devină părinți

Vedeta a dezvăluit că își doresc foarte mult să devină destul de repede și părinți.  „Aş da orice pentru a avea un copil. Fetiţă. Îmi doresc o fetiţă, îmi doresc mult. Dar când o vrea Dumnezeu! Mi-aş dori mult de tot. Au trecut anii, simt din ce în ce mai mult dorinţa. Am dezvoltat puternic instinctul matern. Râd cu Silviu: Hai să ne grăbim, să facem un copil, că e nebunie cu parenting-ul, facem bani, e nebunie pe Instagram“.

 

Silviu Ţolu, iubitul lui Lili Sandu, a devenit cunoscut după  participarea în cadrul reality show-ului „Ferma – Un nou început“ de la Pro TV. El  este fomodel internaţional şi a lucrat cu personalităţi precum Gigi Hadid, Amber Heard şi multe altele.

Citește și: