După succesul cu trupa O-Zone, Arsenie a plecat la Chișinău, apoi a trăit câțiva ani în Italia, iar în cele din urmă s-a stabilit la Moscova, unde îi merge din plin. Piesele sale ocupă locuri fruntașe în topuri, și-a lansat o melodie nouă,  intitulată „Bon Ami” , este jurat într-o emisiune TV din Rusia și și-a găsit și jumătatea.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Citește și: Roxana Ciuhulescu se cunună religios. Și asta nu e singura veste bună! Vedeta e emoționată până la lacrimi

Arsenie și Mianna formează un cuplu de patru ani

Arsenie a dezvăluit că iubita lui este o cântăreață din Rusia, foarte frumoasă. Sunt împreună de patru ani, locuiesc deja împreună și se pregătesc de nuntă. „Locuim deja împreună. E din Rusia și e frumoasă. E mai mică ca mine, are 20 și ceva de ani. E frumoasă foc și deșteaptă și cântă foarte bine. (…) Gătește foarte bine. A luat lecții de gătit și de la sora mea și gătește și mâncare moldovenească și rusească. La anul, facem nuntă în Rusia”, a declarat artistul la emisiunea lui Măruță.

 

Artistul nu a vrut să dezvăluie la Tv numele iubitei sale, însă acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de cântăreața rusă, Mianna. Cei doi au lansat împreună melodia „Bon Ami”, iar artista pare topită după fostul solist de la O-Zone. Ea postează pe contul ei de Instagram numeroase imagini cu ea și Arsenie în vacanțe, iar de ziua lui de naștere, pe 22 iulie, i-a făcut o adevărată declarație de dragoste. „Multumesc că exiști în lumea aceasta și că ne oferi atâtea hituri, îți faci fericiți toți fanii, rudele, prietenii și, bineînțeles, pe mine. Ești unic,  amintește-ți asta și nu renunța niciodată. Simt și știu sigur că anul acesta va fi unul special și tot ce e mai bun va veni. La mulți ani, iubitul meu”, a scris tânăra.

Citește și: