Este vorba despre Lady Gabriella Windsor, cea care urmează să se căsătorească cu Thomas Kingston. Părinții acesteia sunt cei care au făcut anunțul: ”Prințul si prințesa Michael de Kent au plăcerea de a anunța logodna fiicei lor, Lady Gabriella Windsor, cu Thomas Kingston. Logodna a avut loc în august. Domnul Kingston a cerut-o de soție pe insula Sark”, se arată în comunicatul dat publicității azi.

Lady Gabriela Windsor are 37 de ani, iar în trecut a scris pentru revista Hello mai multe interviuri cu celebrități. Gabriela este fiica cea mică a prinților și are un frate de 39 de ani, Lord Frederick Windsor.

Absolventă a Universității Brown, cu licență în literatură, Gabriela va deveni soție de investitor.

Deși se ține departe de lumina reflectoarelor, Gabriela a participat totuși la câteva evenimente oficiale alături de familia regală. E o prezență constantă în balconul de la Palatul Buckingham, atunci când, anual, regina e sărbătorită. Patricipă și la Wimbledon, Royal Ascot și se află de cele mai multe ori în public la meciurile de polo la care ia parte familia regală.

Gabriela a fost oaspete de onoare la nunta Pippei Middleton, în mai 2017. Nu a fost însă invitată la nunta prințului Harry, în mai, anul acesta. Cel mai probabil, însă, la nunta ei vor fi invitați și verii William și Harry.

Rămâne de văzut dacă o vom vedea la următoarea nuntă regală, din 12 octombrie, a prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank.

Foto: Alpha Press

Vezi și Iată care sunt vedetele care vor participa la nunta regală din octombrie. Sunt alese pe sprânceană!

Citește și: