Liviu Teodorescu, fost concurent la Vocea României, este unul dintre cei mai iubiți artiști ai momentului. El este un bărbat foarte împlinit atât pe plan profesional, cât și sentimental. Inima lui aparține unei singure, cu care este împreună de 10 ani, iar de ziua ei artistul i-a organizat o petrecere surpriză, unde a cerut-o în căsătorie, într-un mod extrem de romantic.

Liviu Teodorescu și iubita sa, Iulia, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. S-au cunoscut încă de când erau pe băncile școlii, iar viața i-a purtat pe același drum. Sunt împreună de 10 ani de zile, iar lucrurile se pare că evoluează în direcția cea bună pentru ei doi.Artistul și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie, chiar de ziua ei.

Artistul a decis să facă această cerere în mod unic, așa că a compus niște versuri special pentru acest moment. Emoțiile au fost foarte mari, iar Iulia a spus ”DA” printre lacrimi de fericire.

Momentul și locul ales de artist a fost unul restrâns, dar apropiat celor doi îndrăgostiți. Acasă, de față cu familia, Liviu Teodorescu a luat prin surprindere toți invitații. S-a așezat în fața televizorului, iar pe fundal a început să se audă o melodie nouă, cu versuri dedicate unui moment special. În momentul în care s-a auzit versul ”Vrei să fii cea care mă va iubi o viață, la fel în fiecare zi / Vrei să fii?”, artistul a scot inelul și a îngenunchiat în fața iubitei sale. Întrebarea a fost adresată și prin versuri, însă Liviu Teodorescu a decis să mai întrebe și el încă o dată: ”Vrei să fii soția mea?”.

Momentul a fost unul atât de emoționant pentru frumoasa Iulia încât lacrimile de fericire au apărut în ochii ei. Fără să stea mult pe gânduri, a oferit și răspunsul mult așteptat: ”DA”. Emoțiile i-au copleșit pe cei din jur, iar lacrimile de bucurie au fost greu de stăpânit pentru întreaga familie.

Imaginile au fost postate pe Instagram chiar de Liviu Teodorescu care a anunțat fericitul eveniment. Pentru tânără a fost o dublă surpriză. Fiind ziua ei, artistul a mers acasă cu ea pentru o petrecere surpriză. Iulia a primit cel mai frumos cadou de ziua ei, un inel de logodnă.

„Am cerut-o în căsătorie pe iubita mea Azi e ziua ei. La Mulți Aaaani. Am adus-o acasă, unde o aștepta toată lumea la un party surpriză. Apoi, le-am spus tuturor că am compus o piesă. Piesa era menită să facă loc momentului în care îi dau inelul. Stați până la final, o să vedeți că la un moment dat s-a prins din versuri ce se întâmplă, dar nu prea i-a venit să creadă. Te iubesc, Iulia. Suntem împreună din liceu și, culmea, te iubesc azi și mai mult”, a scris Liviu pe facebook.

Așa cum a spus chiar el, povestea dintre cei doi tineri a început în liceu, iar dragostea lor a devenit mai puternică an după an.

“A început în liceu, când am decis să îi spun că simt ceva pentru ea. S-a lăsat super greu, mi-a dat bătăi de cap și m-a făcut să sufăr, dar după am devenit superstar și a fost simplu”, a declarat Liviu.

Citește și:

Există viață după divorț! Marea cântăreață s-a logodit la 51 de ani!

Divorț neașteptat în showbizul de la noi! Nu mai există cale de împăcare