În urmă cu trei ani, Marisa a fost desemnată câștigătoarea emisiunii „Bravo, ai stil!”, dar tot atunci și-a găsit și marea iubire. Pe holurile televiziunii Kanal D, Marisa l-a cunoscut pe Liviu Stanciu, fost VJ la MTV,care lucra la acel moment ca realizator de programe la televiziunea turcească. Cei doi s-au împrietenit imediat și între ei s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste.

Marisa și Liviu se înțeleg de minune și se completează perfect, fapt pentru care au decis să facă pasul cel mare. După trei ani de relația, Liviu și-a cerut iubita în căsătorie, iar ea a acceptat fără să stea pe gânduri, iar ce-i drept formează un cuplu foarte frumos.

„23.08.2020 . Am spus Da. #cel mai fericit moment din viața mea #soție”, a scris Marisa, într-o postare pe rețelele de socializare.

Paloma-si-Liviu-StanciuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

„LOGODITĂĂĂ!!! ? FINALLY! ?Am așteptat momentul cu atât de multă iubire in suflet, încât chiar NU MI-A VENIT SĂ CRED că se întâmplă! Emoționant. Stări peste stări, care per total au reușit să mă blocheze complet în momentul în care am realizat ce se întâmplă. Abia acum realizez… și poate nici acum. Încă asimilez acest cumul de fericire nemaitraita pana acum. Nu-mi venea sa cred când m-am trezit dimineața lângă el și am văzut ca port inelul de logodna. Chiar este una dintre cele mai MARI dorințe ale mele. Parca trăiesc un vis. Îl iubesc mult și am trecut prin la fel de multe împreuna. Tot ceea ce vedeți ca am realizat pana in momentul de fata este și datorită lui. Este cel care ma iubeste necondiționat, care ma susține și care îmi oferă cele mai tari idei și speranțe. Inclusiv @marisapalomabeautystudio tot ideea lui a fost, pe care eu doar am pus-o in practica și care in viitor îmi doresc sa aiba filiale in toată tara și care in viitorul apropiat se va extinde in MARISA PALOMA BEAUTY ACADEMY! ?Formez cea mai buna echipa cu el.
Și când ma gândesc ca el va fi cel căruia copilul meu ii va spune cândva “tata” îmi umple inima de fericire. Cuvintele sunt de prisos. A fost cea mai frumoasa și mai emoționantă zi din viața mea. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca m-a ales pe mine și pentru ca a lăsat pe pământul asta și oameni atât de speciali”, a mai scris Marisa, publicând și câteva poze de la logodna lor.

Vor să devină părinți cât mai curând

Liviu Stanciu a povestit la „Vorbește lumea” că, de fapt, plănuia să o ceară în căsătoria în vacanța lor în Grecia, pe care au fost nevoiți să o anuleze din cauza pandemiei. El voia să-i pună marea întrebare în timpul unui salt cu parașuta, dar Marisa a precizat că momentul a fost perfect oricum și că își dorea foarte mult să o ceară.

Entuziasmată, fashion designerul a dezvăluit că cei doi vor face mai întâi cununia civilă și își doresc să devină părinți cât mai curând.

Citește și:

Ruby, primele declarații despre operația suferită. Acesta e motivul pentru care a ajuns la spital

Cum arată Emanuel, din trupa Stigma, la 43 de ani. E de nerecunoscut!