Conform unui anunț făcut de părinții viitoarei mirese, Eugenie, în vârstă de 27 de ani, a fost cerută de soție luna aceasta, într-o vacanță în Nicaragua, iar nunta va avea loc în toamna lui 2018. Cu alte cuvinte, mirii au ales să nu eclipseze nunta prințului Harry cu Meghan Markle, care va avea loc în luna mai a acestui an. Ceremonia religioasă va avea loc în capela în care se vor căsători și Harry cu aleasa sa din SUA.

Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură să vadă inelul, mai ales că mirele este înstărit, de familie bună. Acesta va fi făcut public cel mai probabil într-un portret oficial, arată Daily Mail.

Eugenie și Jack Brooksbank s-au cunscut în 2010, în stațiunea de schi elvețiană Verbier. Eugenie se afla acolo cu ocazia zilei de naștere a tatălui său, care a vrut astfel să marcheze împlinirea a 50 de ani, iar Jack venise să schieze cu un grup de prieteni.

Când s-a îndrăgostit de Jack, Eugenie nu avea mai mult de 19 ani. În acea vreme, prințesa studia engleza, politica și istoria la Universitatea Newcastle, în timp ce Jack era barman.

În vara aceluiași an, Eugenie l-a invitat pe Jack într-o excursie cu familia ei, în sudul Franței, făcându-i cunoștință cu sora ei.

A urmat o relație la distanță, pentru că Eugenie a acceptat un job în SUA, cei doi văzându-se mai mult pe Skype. Zvonurile legate de o logodnă au început să apară în 2016, însă au fost demontate de prințesă.

La începutul lui 2017, cei doi au petrecut o vacanță în Elveția, locul în care a început relația lor. În primăvara aceluiași an, Eugenie a venit la nunta Pippei Middleton, sora lui Kate Middleton, ducesă de Cambridge, la brațul lui Jack.

Mirele nu are facultate. Prințesa îl place pentru că e un rebel

De menționat e că Jack, deși se trage dintr-o familie bună, cu tot felul de titluri nobiliare, înrudită cu cea regală, a refuzat să facă o facultate. Se pare că tocmai faptul că e un rebel a atras-o pe Eugenie, la rândul ei o nonconformistă, care nu se împacă prea bine cu protocolul.

Fiu de contabil, Jack a fost multă vreme barman. În prezent, el face afaceri cu vin.

Faptul că e înrudit pe departe cu viitoarea sa soție nu e privit deloc ca fiind o problemă, ci dimpotrivă.

Vezi și Încă un copil în familia regală britanică. Va veni pe lume tot în aprilie, dar sarcina a fost ținută secret. Totul a fost confirmat abia acum de palatul Buckingham

Citește și:

Ce mari au crescut copiii lui Mariah Carey! GALERIE FOTO

Shakira, în vizorul autorităților! Riscă să facă doi ani la închisoare

De la Piatra Neamț la Monaco și apoi în Beverly Hills. Mihaela Rădulescu a defilat pe covorul roșu, în SUA, alături de vedete de primă mână, ca Nicole Kidman sau Halle Berry|GALERIE FOTO