Meghan Markle și Prințul Harry vor trebui să-și asume un nume de familie odată cu plecarea ei din funcția regală care devine oficială peste câteva zile.

Meghan și-a luat numele de familie Sussex când s-a căsătorit cu prințul Harry într-o ceremonie fastuoasă la Capela Sf. George din Windsor în mai 2018 devenind oficial Ducesa de Sussex.

Fosta actriță ar trebui să adopte în curând un nou nume de familie după ce au convenit cu Familia Regală, că nu vor mai folosi titlurile lor regale în calitate de independenţi.

Aşa cum se ştie deja, Regina Elisabeta a II-a a decis să să le retragă Ducilor de Sussex titlurile de altețe regale, iar Meghan și Harry nu vor mai fi Duci, în schimb, Harry își va putea păstra titlul de Prinț, dobândit prin naștere, deși la cel mai recent eveniment a cerut să i se spună, simplu: Harry.

Meghan are opțiunea de a adopta același nume pe care regina și prințul Filip l-au ales pentru a le transmite descendenților lor încă din 1952. Majoritatea membrilor Familiei Regale folosesc în mod tradițional titlurile ca prenume, iar moștenitorii de sex masculin ai monarhului li s-a acordat dreptul de a folosi Mountbatten-Windsor atunci când este cazul.

De exememplu, Meghan Markle și Prințul Harry au ales pentru fiul lor Archie Harrison numele de familie Mountbatten-Windsor. Un omagiu adus ducelui de Edinburgh. Prințul Harry era cunoscut sub numele de Harry Wales îninte de a se căsători cu Meghan.

În acest caz Meghan are trei opţiuni: ar putea să aleagă să se numească la ca fiul ei și să devină cunoscută sub numele de Meghan Mountbatten-Windsor, să rămână cu numele său de fată sau Meghan Sussex, dar fără „Ducesă”.