Shiloh Jolie-Pitt (12 ani) a fost cea mai afectată de despărțirea părinților ei, fiind foarte atașată de tatăl ei. După aproape doi ani de la anunțul care a uimit pe toată lumea, că Brad și Angie divorțează, fetița celor doi susține că vrea să ducă o viață liniștită alături de tatăl ei.

Potrivit revistei americane „Star”, micuța susține că mama ei este un monstru pentru că nu o lasă să-și vadă tatăl. Shiloh spune că s-a săturat să asculte toate regulile ei și să se mute dintr-un oraș în altul, fără să aibă deloc dreptul să-l vadă pe Brad. Ea își imploră acum tatăl să o ia să locuiască doar cu el. „S-a săturat să se mute dintr-un oraș în altul și să nu fie lăsată să-și vadă tatăl. Ea imploră să fie lăsată să locuiască cu Brad”, a spus un prieten apropiat al familiei Pitt pentru sursa menționată.

Viața nu a fost deloc una simplă nici pentru Brad (54 de ani), după divorț, fiind nevoit să petreacă foarte mult timp departe de copiii lui din cauza Angelinei. Actrița a cerut divorțul de actor, precizând că face acest lucru „pentru binele familiei ei”, însă se pare că Jolie nu se descurcă tocmai bine ca mamă singură, după cum spun chiar surse apropiate ei.

Shiloh Jolie-PittSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Meghan Markle și micuța prințesă Charlotte au o relație extrem de specială. Cum a reușit ducesa de Sussex să o cucerească pe nepoțica ei

Shiloh vrea să locuiască cu tatăl ei

„Are intenții bune, și în mintea ei face tot ce îi stă în putință ca să le fie mai întâi bine copiilor. Dar în timp ce îi ia după ea peste tot prin lume, Jolie îi ține, de asemenea, departe de tatăl lor”, a mai spus o sursă.

Din fericire pentru Shiloh, un judecător nu i-a dat dreptate lui Jolie, spunând că o relație apropiată între Brad și copiii lui, nu este deloc una dăunătoare, fapt pentru care actrița este obligată să-i acorde soțului ei dreptul la  mai multe vizite, în care să-i permită să-i vadă pe copii. „Shiloh e hotărâtă și acum că a început să vorbească, nu are nici o internție să se oprească”, a mai adăugat sursa.  Micuța se simte foarte sigură, iar potrivit revistei „Star”, Brad va face tot ce poate pentru a fi alături de ea.

Shiloh cere încă de anul trecut să locuiască cu Brad Pitt, însă Angelina a refuzat-o de fiecare dată, explicându-i că îi e mai bine lângă ea. „Shiloh este cea mai afectată de divorț. Ea este fetița lui tati și este foarte supărată pe mama ei că a despărțit-o de tatăl ei. Angelina încearcă să o facă să înțeleagă că așa e cel mai bine, dar Shiloh nu poate accepta acest lucru”,a  spus o sursă, care susține că fetița plânge adesea după tatăl ei.

După decizia judecătorului, Angelina se gândește serios să renunțe la divorț și să-l recucerească pe Brad, pentru că se teme ca nu cumva să piardă custodia copiilor și să rămână fără ei. Însă, se pare că actorul nu mai vrea să trăiască alături de cea cu care s-a iubit timp de 12 de ani și cu care are șase copii, trei biologici și trei adoptați.

Citește și: