Anunțul a fost făcut de Anca Bucur chiar pe contul ei de Instagram, unde a postat și prima imagine cu burtica de graviduță. Celebra antrenoare de fitness și soțul ei, Dragoș Ionescu, abia așteaptă să devină părinți.

„ Însărcinată în 14 săptămâni. Sunt foarte fericita să împart și cu voi vestea cea mare: aceea de a deveni mămica și părinți în scurt timp.  Voi scrie și pe blog, mai multe despre ce au însemnat pentru mine aceste luni, cum m-am simțit fizic și psihic, dar mai ales, sa va împărtășesc experiența mea, pentru ca fiecare sarcină are povestea ei.Trăiește activ și sănăos”, a scris Anca.

AncaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Anca este una dintre cele mai apreciate antrenoare de fitness din România. Sportul este totul pentru ea, mai ales că așa și-a cunoscut și și-a cucerit și soțul, pe Dragoș Ionescu. Cei doi s-au căsătorit în 2014.

Încă din copilărie, Anca Bucur a fost pasionata de sport. A făcut parte din Lotul Național de Gimnastică Aerobică al României și apoi a urmat cursurile Facultății de Sport din Cluj, iar anul trecut a devenit Miss Fitness Universe pentru a cincea oară.

Citește și: