Laura Micovschi, prezentatoarea emisiunii Star Magazin de la Antena Stars, va deveni mămică peste trei luni. Ea și și soțul ei, Cosmin Andreica, așteaptă un băiețel și sunt în culmea fericirii.

Laura a dezvăluit în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars, Xtranightshow, că este însărcinată in șase luni cu primul ei copil și că peste trei luni vor avea un băiețel!

Laura Micovschi a explicat și motivul pentru care a decis să țină totul secret până acum. Ea a mărturisit căa trecut prin momente foarte grele, pentru că se temea că poate pierde copilul. Îndrăgita prezentatoare s-a chinuit trei ani să rămână însărcinată, deoarece suferă de endometrioză, o afecțiune cu frecvență mare la femeile tinere și care este una dintre principalele cauze de infertilitate feminină.

LAvSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

“Am rămas foarte greu însărcinată pentru că am fost diagnosticată cu endometrioză. Mă sperie gândul că o să nasc în pandemie, aș fi vrut ca soțul meu să fie lângă mine. Pentru primul copil, am încercat trei ani. Endometrioza nu se vindecă niciodată. Eu mi-aș dori trei copii. Nu i-am amenajat încă camera. Am ținut sarcina secretă până la șase luni. Băiețelul va avea două nume, ne-am gândit deja la câteva variante”, a declarat prezentatoarea, în emisiunea Xtra Night Show.

„Cât de mult te putem iubi! Cât de nerăbdători suntem să te cunoaștem! Cât de mult te-am așteptat! ”, a scris Laura pe Instagram, la imaginile cu burtica de gravidă.

Laura și soțul ei, Cosmin Andreica, formează un cuplu de 16 ani. Ei au fost colegi de liceu, iar de șapte ani au devenit soț și soție.