Celebrul fotomodel Tyra Banks (43 de ani) și partenerul ei de viață, fotograful Erik Asla, cu care are un copil, s-au despărțit după cinci ani de relație, potrivit Page Six, deși toată lumea se aștepta ca cei doi să-și anunțe data nunții.

Cei doi au devenit părinții unui băiețel, York Banks Asla, în ianuarie 2016, ce a fost adus pe lume de o mamă surogat. Însă, se pare că nu au fost pregătiți pentru acest pas, iar relația lor s-a deteriorat rapid. Asla s-a mutat deja din casa vedetei și au decis, totuși, să-și crească copilul împreună.

Tyra Banks si fiul eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Tyra Banks și Erik vor colabora pe plan profesional

Tyra și Erik susțin că s-au despărțit amiabil și rămân prieteni. Mai mult. Banks va continua să colaboreze cu Erik și pe plan profesional, pentru emisiunea „America’s Next Top Model”, pe care Banks o prezintă, el fiind responsabil pentru ședința foto oficială a show-ului.

Asla a colaborat cu reviste ceelebre, precum  Allure, Harper’s Bazaar și Vogue din Germania, El și Banks s-au cunoscut când el a fost invitat în varianta norvegiană a emisiunii “America’s Next Top Model.”

Citește și: Drama prin care a trecut Thalia, cea mai iubită actriță de telenovele. A fost la un pas de moarte din cauza unei boli cumplite

A încercat ani de zile să devină mamă

„Ne completăm unul pe altul…El e creativ, eu sunt creativă. Ne distrăm împreună. El e cel mai bun prieten al meu”, a declarat Tyra despre Erik, în 2015.

Tyra s-a chinuit foarte mult să devină mamă. După ani de încercări și sacrificii, vedeta a apelat la fertilizări in vitro și la o mamă surogat pentru a-și îndeplini dorința.

În urma despărțirii, Tyra și-a pus apartamentul din Battery Park City la vânzare pentru suma de 17,5 milioane de dolari.

 

Citește și: