Nimeni n-a zis că tranziția de la viața de vedetă de la Hollywood la ducesă va fi ușoară. Însă Meghan Markle chiar are mari probleme de adaptare, iar acestea se oglindesc în felul în care se poartă cu cei din jur. Și din ce în ce mai puține persoane o suportă pe soția prințului Harry.

I se spune ”ducesa dificilă” și pe bună dreptate, spun surse de la Palatul Kensington. Iar Samantha Cohen, consiliera personală a lui Meghan Markle, pur și simplu nu mai poate lucra cu Meghan în aceste condiții. Aceasta a anunțat că, după ce Meghan va naște, în primăvara anului viitor, va renunța la postul său.

 

De menționat e faptul că Samantha Cohen lucrează pentru familia regală de 17 ani. Inițial, a lucrat pentru regina Elisabeta, după care, când Meghan a intrat în peisaj, i-a fost dată drept consilieră.

 

Cohen, în vârstă de 50 de ani, este poreclită „The Panther” (Pantera) tocmai datorită firii sale hotărâte. Se pare însă că nu-i poate face față lui Meghan. Aceasta e mai cu seamă dificilă acum, fiind însărcinată cu primul său copil. Surse de la palat spun că aceasta nici nu mai poate să doarmă noaptea, ceea ce o face și mai dificilă. Iar sesiunile nocturne de yoga e clar că nu o ajută suficient.

Doi angajați plecați în numai câteva săptămâni

De origine australiană, Cohen, care are trei copii, e a doua persoană din anturajul lui Meghan care părăsește postul. Un alt ajutor al lui Markle, Melissa Toubati, în vârstă de 39 de ani, a demisionat recent. Asistenta franceză a jucat un rol important în succesul nunţii regale. Ea a renunţat la post după ce „a avut de suportat prea multe”, spun sursele.

”Era supusă unei presiuni prea mari şi devenise prea mult. A avut multe de îndurat. Meghan îi cerea foarte multe şi a făcut-o să plângă”, a declarat sursa. Toubati lucrase anterior pentru Robbie Williams.

Vezi și Adevăratul motiv pentru care asistenta personală a lui Meghan Markle a demisionat. Acum s-a aflat totul

Citește și: