Site-ul american TMZ a publicat primele imagini cu noul look al actriței, aceasta fiind de nerecunoscut, iar ulterior au venit și detalii legate de gestul la care a recurs aceasta. Deși inițial fanii s-au temut că ar avea probleme de sănătate, ulterior s-a aflat că Hudson a făcut drastica transformare pentru noul ei rol.

Citește și: Angelina Jolie a dezvăluit că are iar mari probleme de sănătate într-un interviu emoționant. De ce îl acuză pe Brad Pitt: „N-am plâns în fața copiilor. Plângeam la duș”

Iată transformarea prin care a trecut Kate Hudson

 

Kate Hudson a apărut rasă în capSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Aceasta s-a implicat într-un nou proiect, alături de celebra cântăreață SIA. Însă, nu se știu mai multe detalii despre acesta și nici ce personaj va interpreta actrița cu chip angelic. Kate s-a alăturat astfel mai multor actrițe care au ales să renunțe la podoaba capilară pentru un rol de succes, printre care Penelope Cruz, Kristen Stewart, Charlize Theron sau Cara Delevingne.

Cu toate acestea, Kate Hudson, despre care s-a zvonit la un moment dat că i-ar face ochi dulci lui Brad Pitt, este frumoasă chiar și rasă în cap.

Fotografii: Hepta

Citește și: