Potrivit conducerii hotelului ales de cei doi, Harry și Meghan vor fi acolo la începutul lunii mai. Își vor lăsa bagajele și se vor împrospăta la hotelul Castelli, după cum a scris pe Facebook proprietarul imobilului, Spiros Lougaris.

Totuși, cei doi nu vor înnopta pe insula unde toată lumea vine mai ales pentru distracția de noapte. Aici, au avut loc mai multe tragedii, majoritatea cauzate de consumul excesiv de alcool.

Lăsând la o parte acest aspect trist, Zakynthos, cu apele sale albastre, nisipul auriu și dealurile împădurite, este privită ca fiind una dintre cele mai frumoase insule din Mediterana. Pe insulă sunt mici așezări pescărești, mănăstiri izolate, biserici în vârf de deal, taverne, decorul perfect pentru câteva clipe de respiro înainte de marea ceremonie.

ZakynthosSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Deși itinerariul e ținut deocamdată secret, se crede că Harry și Meghan vor zbura întâi în Corfu, locul de baștină al prințului consort Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a. De aici, la bordul unui yaht de lux, vor vizita insulele, inclusiv Zakynthos. Vor ajunge, cel mai probabil, și în Lefkas, un loc pe care prințul Charles îl îndrăgește foatre mult.

E posibil ca excursia mirior să aibă loc în aceeași perioadă în care prințul Charles face o vizită oficială în Grecia, în perioada 9 – 11 mai.

Foto: Hepta

Vezi și Total original! Prințul Harry și Meghan Markle au ales tortul pentru nuntă! Vezi și care e prețul exorbitant al petrecerii de nuntă

Citește și: