După fiecare lecție de balet, tatăl ei o ducea la un restaurant faimos, Musso & Frank Grill, din Hollywood. Localul are reputația de a fi cel mai vechi din Hollywood, fiind deschis în 1919 și fiind frecventat de vedete ca Johnny Depp, George Clooney, Harrison Ford sau Brad Pitt.

Dezvăluirea a fost făcută chiar de Mghan Markle, înainte de a-și șterge contul de Instagram, condiție pentru a deveni soție de prinț.

”Obișnuiam să iau prânzul cu tata aici, după fiecare lecție de balet. Fericită. Mulțumesc!”, scria Meghan, postând și o fotografie alb-negru cu localul.

localul unde mergea Meghan cu tatal ei

Restaurantul este în sine o vedetă, apărând în filme ca ”Ocean’s Eleven” sau ”What Makes Sammy Run?”.

Pe vremea când Meghan mergea cu tatăl ei în acest restaurant, era încă însurat cu mama ei, Doria. Ulterior, cei doi au divorțat, iar tatăl ei și-a refăcut viața.

 Despre tatăl ei, Meghan spunea într-o vreme că ”este cel mai muncitor tată din câți îți poți imagina”. Thomas Markle a lucrat o vreme la Hollywood, în spatele scenei.

Foto: Hepta

Vezi și Interviul dat de tatăl lui Meghan Markle pe care revistele au refuzat să-l publice din respect pentru prințul Harry. Ce gest a făcut bărbatul după o discuție cu roșcovanul

Citește și: