Noi imagini cu Loni Willison, fosta soție a actorului Jeremy Jackson (41 de ani), celebru pentru rolul din „Baywatch”, au șocat întreaga lume. În urmă cu câțiva ani strălucea pe covorul roșu, la brațul soțului ei, iar acum trăiește pe străzi și mănâncă din gunoaie.

Starul din „Baywatch” și Loni formau unul dintre cele mai frumoase și invidiate cupluri din showbiz. Acum el duce o viață de lux și lipsită de griji în sudul Californiei, în timp ce fosta lui soție a ajuns să doarmă pe străzi și ca să trăiască caută mâncare prin coșurile de gunoi din Los Angeles, imaginile cu ea fiind cutremurătoare.

Loni, care zilele acestea a împlinit 39 de ani, fost fotomodel și un instructor celebru de fitness, la care se înghesuiau toate vedetele, a fost surprinsă recent pe străzile din California.

Tunsă scurt, cu o șapcă pe cap, nespălată, mergând doar în șosete, Lori a fost suprinsă de papaarazzi în timp ce cauta prin tomberoane și împingând după ea un cărucior de cumpărături în care are puse haine și pături murdare și gunoaie.

Din femeia frumoasă care în trecut atrăgea toate privirile, astăzi Loni este de nerecunoscut, fiind într-o stare deplorabilă. Imaginile cu ea sunt greu de privit.

Problemele au apărut după divorț

După separarea de Jeremy Jackson, Loni Willison a intrat în depresie și a început să consume stupefiante. De vină ar fi fost și bătăile repetate aplicate de Jeremy Jackson, care avea probleme mari cu alcool. Astfel, în urma dependenței de alcool, dar și a problemelor mentale, ea a încercat de mai multe ori să-și pună capăt zilelor.

Loni și Jeremy s-au căsătorit în 2012 și erau inseparabili. De câte ori își făceau apariția pe covorul roșu, cei doi păreau că sunt îndrăgostiți nebunește. Însă, din 2014 între cei doi au început să apară probleme și au decis să divorțeze la doar doi ani după ce au devenit soț și soție.


Mai mult, în 2018, când prietenii ei au încercat să o interneze într-o clinică pentru a-și trata problemele mentale, ea a dispărut și a fost găsită abia acum, într-o stare deplorabilă.

*EXCLUSIVE* Loni Willison rummages through trash cans and walks the streets of LA with her shopping cartSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 23

Refuză ajutorul oferit

Imaginile cu ea au făcut înconjurul mapamondului și nimic din aspectul ei nu mai amintește de blonda cu forme voluptuoase care sculpta trupurile celebrităților în sala de fitness. Frumoasa blondă a decăzut într-atât de mult, încât oamenii de rând o ocolesc pe stradă.

Mai mult, potrivit tabloidului The Sun, se pare că Loni a refuzat orice fel de ajutor din partea fostului soț ori a prietenilor când a rămas fără bani de chirie și a preferat să trăiască pe străzi.

”Nu am vorbit cu Jeremy. Nu vreau să vorbesc cu prietenii mei, sunt bine. Nu vreau ajutor din partea nimănui.”, a mărturisit ea pentru The Sun.
”Pot să trăiesc pe cont propriu. Am tot ce-mi trebuie în acest moment. Nimănui nu-i pasă cu adevărat de mine și nu vreau să văd pe nimeni. Nu am un telefon, am mâncare și un loc în care să dorm. Găsesc mâncare în coșuri de gunoi și lângă magazine. E foarte multă acolo.”, a mai mărturisit ea.

Într-un interrviu pentru The Sun, Loni a mărturisit că nu celebritatea sau drogurile au făcut-o să ajungă pe străzi, ci a ajuns aici din cauza unor „oameni foarte răi”.

„Sunt cumva blocată. Chiar dacă aș cere ajutor, nimeni nu ar putea să mă ajute(…) Nu pot sta într-un singur loc. Nu pot locui într-o clădire. Nu pot trăi într-o casă. Nu pot trăi nicăieri pentru că trebuie să mă mut constant. Nu voi complica viața nimănui pentru că niște oameni și-au bătut joc de mine. Așa că trebuie doar să aștept și să vă ce se va întâmpla pe măsură ce trece timpul. (…) Nu vreau să mă ajute nimeni”, a mai spus Loni.

Foto: Profimedia

Citește și:

Imagini rare din intimitatea actriței Natalia Oreiro. Cât de frumos este fiul ei