Perechea și-a început relația în 2018. Cu toate acestea, Matthew și Molly au fost surprinși pentru prima dată împreună în calitate de cuplu abia în decembrie 2019, la restaurantul West Hollywood.

Iată însă că ceea ce părea o frumoasă poveste de iubire, pe cale să fie oficializată, s-a terminat pe nepusă masă.

„Uneori, lucrurile pur și simplu nu funcționează, iar relația noastră a fost unul dintre aceste lucruri. Îi doresc tot binele lui Molly”, a mărturisit recent actorul, recunscând astfel despărțirea.

LIBRARY. USA.  Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, Matthew Perry, Courteney Cox and David Schwimmer  in the ©Warner Bros. TV series : Friends – season 2 ( 1994-2004 ) Ref:   LMK106-J6677-220420Supplied by LMKMEDIA. Editorial Only.Landmark MediSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Cu doar câteva luni înainte, actorul, în al nouălea cer, declara: „Din fericire, se întâmplă să formez un cuplu cu cea mai grozavă femeie de pe Planetă. Am decis să mă logodesc”.

Problemele în paradis par să nu fie atât de noi. Cu doar câteva săptămâni în urmă, actorul a fost văzut pe o aplicație pentru întâniri, unde chiar a abordat o tânără de numai 19 ani. Fata a ieșit public cu declarații, arătând că nici marile vedete nu au pic de conduită morală și abordează persoane care le-ar putea fi copii.

Vezi și La 51 de ani, vedeta s-a logodit! În trecut s-a iubit și cu Julia Roberts

Citește și:

Călin Geambașu, cadou de 10.000 de euro pentru fiul lui, de 1 Iunie! Băiatul lui are numai 12 ani

Mircea Solcanu a rămas cu sechele grave după operația pe creier. Prin ce dramă trece, de fapt, fostul prezentator TV?