La 53 de ani, Bianca Brad a fost greu încercată de-a lungul vieții. A pierdut o sarcină, s-a luptat cu depresia, după care a fost diagnosticată cu cancer la sân. A reușit, însă, de fiecare dată, să meargă mai departe, doar cu ajutorul lui Dumnezeu, după cum recunoaște ea.

În urmă cu 13 ani, Bianca Brad și-a pierdut fetița, încă în pântece. Inima acesteia s-a oprit cu puțin timp înainte de a veni pe lume. A suferit atunci un șoc, fiindu-i imposibil să accepte realitatea. A intrat în depresie cu care s-a luptat mulți ani.

Gândul că Emma îi este alături de sus a ajutat-o însă să depășească momentul. S-a apropiat de divinitate și doar așa a depășit momentul. Din păcate, încercările pentru ea aveau să continue: medicii au diagnostica-o cu cancer la sân.

“În urmă cu șase ani am fost diagnosticată cu cancer la sân, în 2015. A fost un șoc mare. Inițial am vrut să fac tratamentul convențional, dar în urma unei întâmplări, m-am răzgândit și am mers cu medicina alternativă.

Șase ani de zile nu am spus nimic pentru că am vrut să o protejez pe mama mea, care a aflat azi, chiar înainte să vin aici, la acest eveniment!

Șase ani de zile am fost pe terapii, am trecut prin perfuzii peste perfuzii, milioane de bani, milioane de suplimente, totul făcut în tăcere… am fost singură! De câte ori am crezut că nu mai pot, m-am rugat!”, a povestit Bianca Brad, la Prima TV.

Dacă crezi în Dumnezeu, frica nu are loc”

În continuare, actrița a dezvăluit că ultima oară a fost operată în primăvară și că în prezent este bine. Nu se teme că maladia ar putea reveni, fiind conștientă că totul în viață se întâmplă cu un scop.

“Am fost operată pe 8 aprilie cu reconstrucție imediată. Acum sunt foarte bine. Nu mă mai interesează ce spune lumea, că o sa revină cancerul. Important e să lași frica în voia lui Dumnezeu. Dacă crezi în Dumnezeu, frica nu are loc.

Încercările ne sunt date în viață spre binele nostru. Și eu am fost revoltată. Întâi am zis că mi-a luat fetița. În 2013 am avut alt șoc, de la care mi s-a tras această boală. Dar am reușit s-o înving numai cu ajutorul lui Dumnezeu”, a mai spus Bianca Brad.

În 2013, Bianca Brad a mai trecut printr-un șoc. Atunci, soțul ei, Aurel Frățilă, a fost arestat și extrădat în SUA, sub acuzația de terorism. A fost eliberat un an mai târziu.

Vezi și Bianca Brad, la un pas de moarte în toiul nopții: ”Nu mai intra niciun strop de aer”

Citește și:

A fost diagnosticată cu două tipuri de cancer într-un singur an. Dezvăluiri emoționante făcute de Eugenia Șerban: „Fiul meu mi a spus că dacă mă duc și eu, nu…”

Toată lumea îl știe de la Românii au talent, dar fiul lui Florin Călinescu și-a schimbat complet viața. Cu ce se ocupă în prezent