Căsătorită de 4 ani cu Alex Ashraf, mai mic cu 14 ani, Oana i-a transmis un mesaj cald și din inimă soțului ei, în ziua în care acesta a împlinit 33 de ani. ”La mulți ani, iubirea mea! Să ai parte de tot binele din lume și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care le ai în sufletul tau. Să avem o viață fericită împreună, plină de realizări și planuri pe care să ni le ducem la bun sfârșit sănătoși și cu sufletul împacat, să facem împreună și mai mult decât am făcut până acum.

Te iubesc cel mai mult și cred că tu deja știi asta. Soția ta, iubita ta, prietena ta, partenera ta la bine și la rău, Oana!”, a scris vedeta pe Instagram.

Mariajul vedetei cu mai tânărul palestinian vine după o mare suferință. În 2011, a divorțat de Pepe (41 de ani), după o căsnicie de cinci ani. Atunci, s-a discutat intens despre faptul că Oana l-a înșelat pe cântăreț cu Tudy, iar separarea celor doi s-a făcut cu mult scandal.

La un an după separarea de Oana, Pepe își găsise liniștea în brațele Ralucăi Pastramă. Cei doi s-au căsătorit în 2012 și au împreună două fetițe, Maria și Rosa. Din păcate, iată, Pepe va trebui să o ia de la început la 41 de ani.

Vezi și Pepe divorțează de Raluca Pastramă. Anunțul a fost făcut chiar de către artist

Citește și:

Așa arătau cei doi prezentatori TV când erau puști de grădiniță! Îi leagă o prietenie de o viață

Raluca Pastramă a vorbit despre relația cu Pepe: „Aș avea multe de spus…”