Noua etapă a vieții vedetei Kanal D pare să o impulsioneze să acorde o grijă suplimentară aspectului său estetic,mai ales că se iubește cu un tinerel.

După o perioadă de schimbări radicale în viața sa privată, Raluca este acum pregătită să radieze din toate punctele de vedere, astfel că a revenit, după mult timp, la cabinetul medicului estetician pentru a găsi o soluție pentru pielea care și-a pierdut din elasticitate, odată cu trecerea vârstei, dar cu kilogramele care s-au topit în număr foarte mare.

Întrucât că a slăbit mult în ultima perioadă, fapt ce are, de multe ori, efecte nadorite asupra fermității pielii de la nivelul feței, Raluca a apelat la un medic chirurg estetician foarte cunoscut, pentru un tratament minim-invaziv, ce are ca scop tratarea pielii lăsate și reconturarea mandibulei, totul fără operație.

Este vorba de procedura de face contouring, realizată cu cristale de calciu pentru rezultate vizibile și de durată. În aceeași ședință, din care vedeta a postat pe rețelele de socializare, medicul a temperat și ridurile nasolabiale pronunțate generate, la rândul lor, de scăderea în greutate. 

„Faptul că am slăbit mult în ultima perioadă a făcut ca pielea feței, în special linia mandibulară, să se lase, să nu mai fie fermă, iar acest lucru mă deranja foarte mult. Îmi doream să scap de această problemă rapid și fără operație. Trăiesc o perioadă special a vieții mele, vreau să îmi placă ceea ce văd în oglindă, așa că am revenit, după destul de multă vreme, la medicul chirurg estetician”, a declarat vedeta.

Foștii Ralucăi Bădulescu, vacanță în trei în Ibiza. Un triunghi foarte interesant!

În timp ce Raluca Bădulescu are grijă de aspectul ei, fostul ei soț, Florin Stamin, care și-a găsit fericirea în brațele unei antreprenoare care își câștigă existența din comercializarea de șosete, au plecat în Ibiza. Iar cu ei este ți un fost al Ralucăi, Vali Pungă. Dar să o luăm cu începutul.

Conform Fanatik, actuala iubită a fostului soț al Ralucăi și-a deschis, în anul 2021, un magazin online unde vinde șosete! Pe site-ul noii partenere a lui Florin Stamin sunt afișate și modelele de șosete pe care le pune la dispoziție femeia. Cele mai ieftine pornesc de la 20 de lei, cele mai scumpe ajung până la 40 de lei.

Vacanță între foștii Ralucăi Bădulescu

Florin a dus-o pe partenera sa în Ibiza, unul din locurile preferate de Raluca Bădulescu, în care a mers de nenumărate ori cu fostul ei soț.

Florin și Irina se afișează de ceva vreme pe rețelele de socializare. Ce este de-a dreptul interesant în această poveste este că, în Ibiza, bărbatul s-a dus nu doar cu Irina. În vacanță a fost ”racolat” și un alt fost de-ai Ralucăi Bădulescu, celebrul model Vali Pungă.

fostii-ralucaiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Practic, foștii vedetei de la Kanal D savurează din plin viața pe yacht-urile spaniole, în timp ce Raluca… Ei bine, nici ea nu pierde vremea!

Jurata de la Bravo, ai stil nu a stat cu mâinile-n sân în timpul scurs de la separare. Vedeta are și ea un iubit, destul de tinerel, care a absolvit anul trecut Facultatea de Medicină.

Raluca a fost surpinsă de wowbiz.ro alături de Grigore-Rareș Gabriel, un tânăr destul de activ pe rețelele de socializare, unde oferă tot felul de sfaturi medicale. Tinerelul are și un canal de Youtube unde postează o serie de vloguri cu curiozități din lumea medicală.

Raluca Bădulescu și Florin Stamin au anunțat în urmă cu două luni că au pus punct relației lor de iubire. Blondina a încheiat această poveste fără tam-tam și a preferat să abordeze cât mai discret acest moment al vieții sale.

Vezi și Abia s-au despărțit, dar Raluca Bădulescu are deja un nou iubit! ”Există cineva și în viața lui Florin, și în viața mea”

Citește și:

Câte mii de euro a cheltuit Mirela Vaida în Delta Dunării: ”Nu e ieftin, dar banii rămân în țară”. De ce nu mai merge deloc la Mamaia și nicăieri la noi pe litoral

Ruby, de urgență la spital: „Am zis să-mi injectez o substanță”. A vrut să fie mai bronzată și a fost internată cu fibrilații