Nu doar că a postat prima imagine cu inelul cu diamant, dar s-a pozat și într-o ipostază tandră cu soțul ei. Ca niciodată, bruneta s-a pozat de mână cu acesta, semn că lucrurile între ei merg cum nu se poate mai bine.

prima-fotografie-cu-inelul-cu-diamantSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Vedeta și soțul ei au plecat într-o vacanță de lux în Bordeaux, Franța, pentru a se relaxa, iar cu această ocazie Monica a arătat, în premieră, și inelul mult așteptat.

Este o bijuterie din aur, cu un diamant enorm, tăiat în formă de cub și șlefuit în mai multe colțuri. Piatra e cu adevărat uriașă, dar pe Monica o prinde cum nu se poate mai bine.

Prima imagine cu Monica Gabor și Mr. Pink după ce s-a aflat că s-au căsătorit

Soția lui Pink a făcut publică și o fotografie alături de afaceristul asiatic, în care cei doi se află într-o ipostază intimă, care vorbește despre relația dintre ei. Imaginea îi înfățișează pe Monica și pe Pink ținându-se de mână, în timp ce călătoresc spre Franța, într-un avion de lux, pentru o vacanță de vis.

Monica a pus o inimioara albastră în dreptul mâinii lui Pink, pentru a-și manifesta dragostea față de soțul ei. Este prima fotografie alături de Pink pe care Monica a împărtășit-o pe rețelele de socializare, după ce s-a aflat că cei doi s-au căsătorit.

Vezi și Irinel Columbeanu, despre adevărata față a Monicăi Gabor: ”E superficială”. În ce moment și-a dat seama de asta

Citește și:

Fata lui tata! Prinţul Harry şi Meghan au publicat o nouă poză cu fetița lor, Lilibet. Strănepoata reginei Elisabeta a II-a este adorabilă

Cele mai frumoase, dar și cele mai bizare apariții de la MTV Movie & TV Awards. JLo, toată numai rotunjimi și pătrățele, la 52 de ani