Din fericire, însă, a răsărit soarele și pe strada ei. Și nu e doar o părere. Însăși Katie și noul ei partener, Emilio Vitolo, au încredere în ceea ce trăiesc, așa că recent acesta a publicat pe Instagram o fotografie în care apar amândoi.

Cei doi apar foarte relaxați, îmbrăcați casual, ”de casă”, și cu gura până la urechi, semn că se simt confortabil împreună și sunt suficient de intimi unul cu celălalt.

Instantaneul este realizat chiar de ziua ei. Mesajul postat de Emilio nu lasă loc de interpretări. „Cea mai minunată, bună, frumoasă persoană. Zâmbesc de fiecare dată când îți văd fața. La Mulți Ani!!! Te iubesc!!” – este descrierea pe care Vitolo a postat-o la imaginea în care apare alături de Katie.

Noul iubit al actriței este om de afaceri. Cei doi au avut mult timp de petrecut împreună în ultimele luni. Afacerile lui au fost în stand-by (el este și patron de restaurante), iar ea nu a mai avut filmări, așa că s-au bucurat la maximum fiecare de prezența celuilalt.

Restaurantul din New York al lui Emilio, unde acesta este și bucătar, este unul foarte popular printre vedete, fiind frecventat (în vremuri normale, fără pandemie) de Whoopi Goldberg, Joe Jonas, Justin Bieber, Rihanna și Bradley Cooper.

Emilio Vitolo are 33 de ani și pe lângă pasiunea pentru gătit, mai este și actor. El a apărut în Royal Pains, Inside Amy Schumer, The Right to Live și The Birthday Cake.

Katie Holmes a fost până acum destul de discretă cu viața personală. În mai 2019, ea s-a despărțit de Jamie Foxx, după o relație care ar fi început în 2013. Informațiile despre despărțirea lor s-au aflat în august 2019, după ce Jamie Foxx a fost surprins ținându-se de mână cu artista Sela Vave.

Katie Holmes a fost căsătorită cu actorul Tom Cruise între 2006 și 2012. Cei doi au împreună o fiică, Suri, în vârstă de 14 ani.

Vezi și Ea e noua iubită a lui Tom Cruise! E mai tânără cu 20 de ani!

Citește și:

Andreea Marin a împlinit 46 de ani: ”Am făcut o alegere”

Cu ani în urmă făcea furori pe terenul de tenis. Cum arată în prezent Gabriela Sabatini, la 50 de ani