După 7 ani de relație și un copil, Gina Pistol și Smiley vor ajunge și la altar. Și, pentru că au apărut numeroase zvonuri că s-ar fi căsătorit în secret, prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” vine cu lămuriri. Nunta urmează, iar de pregătiri se ocupă, deja, Smiley.

”Da, plănuim să facem și nunta. Nu știu cum va arăta rochia de mireasă, nu știu însă când că nu știu cum vom face cu timpul, deja Andrei a intrat în pâine, eu nici nu știu când a trecut luna ianuarie, că uite că s-a dus și luna ianuarie și n-am înțeles nimic din ea”, a declarat Gina Pistol pentru Spynews.ro.

Invitată recent la podcastul lui Horia Brenciu, Gina Pistol a dezvăluit că în curând va face 7 ani de relație cu Smiley și că nu a fost ușor să învețe să îl cunoască. „Cât ți-a luat să îl descoperi cu adevărat?”, a fost curios Horia să afle, despre începutul relației dintre Gina și Smiley.

„Mi-a luat ceva timp. Deci m-a atacat psihologic Andrei în primul an de relație. Andrei este un om foarte mișto, dar este un pic mai introvertit, așa. Foarte greu te lasă să intri în sufletul lui. Iar eu îi spuneam cred că Universul mi te-a trimis ca să învăț lecția răbdării, pe care altfel nu o aveam.

Da, mi-a luat, mi-a luat. Dar eu cred că eram acolo, în sufletul lui, doar că nu voia el să-mi arate”, a declarat Gina la podcastul lui Brenciu.

smiley-gina-pistolSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Gina Pistol, confesiuni despre iubirea cu Smiley

„Noi vorbeam, ne recomandam filme înainte să fim împreună. Îi trimiteam tot felul de meme-uri din astea funny, bancuri, îl făceam să râdă. Așa l-am agățat. Eram cu o prietenă la pensiunea părinților ei și m-a întrebat ce fac. I-am trimis o poză cu un gomboț (n.r. găluște cu prune). «Vrei să-ți fac? Când mă întorc în București, îți fac». I-am făcut gomboți.

A fost prima oară când am făcut gomboți, dar mi-au ieșit atât de buni! El a venit la mine, avusese puțină treabă la studio. Ascultam toate albumele lui Depeche Mode și mâncam gomboți”.

„Andrei este foarte echilibrat. Gândește o decizie înainte să o spună. În schimb, eu sunt opusul lui. El are o maturitate. Facem șapte ani anul viitor. Se împacă foarte bine cu felul meu de a fi. Nu știu dacă am spus-o vreodată, dar, înainte să încep relația cu el, mă gândeam dacă o să găsesc pe cineva care să fie ca mine, un om fain, un om simplu.

Aveam o discuție cu Dumnezeu și îi ziceam să fie om bun, înainte de toate, și să fie bun pentru mine. Și uite că a fost bine”, a mai povestit Gina Pistol. Ea și Smiley au devenit părinți pe 9 martie 2021, dar au decis să nu publice imagini cu chipul fetiței lor, Josephine.

Citește și: Smiley, cu fiica în brațe, în poza care topește inimi. Josephine e blondă, cârlionțată și adorabilă

Citește și: Cum arată Gina Pistol în costum de baie, după ce a ajuns la 58 kg. Smiley i-a făcut cea mai reușită poză