Anul 2021 a fost unul cum nu se putea mai greu pentru Jessie J, în vârstă de 34 de ani. Artista a suferit un avort spontan, care a lăsat-o cu traume. 2023 va fi însă anul ei, deși nu spera într-o așa minune.

Jessie J va deveni mamă pentru prima dată

Pe contul său de Instagram, Jessie J le-a dat marea veste fanilor săi prin intermediul unui filmuleț care o înfățișează în diferite ipostaze tipice gravidelor. E limpede că artista trece prin stări de rău, grețuri, are pofte, dar pur și simplu radiază, după cum observă fanii. În plus, e mândră nevoie mare de burtica sa, pe care o arată din toate unghiurile.

Jessie se declară și fericită, dar și speriată de perioada sarcinii, dată fiind experiența trecută.

„Sunt atât de fericită și îngrozită să împărtășesc în sfârșit acest lucru…”, a scris cântăreața în vârstă de 34 de ani pe contul său de Instagram.

„Vă rog să fiți blânzi cu mine”, a mai scris Jessie J în postarea sa de pe rețeaua de socializare.

A vrut să aibă un copil de una singură

În 2021, odată cu sarcina pierdută, actrița împărtășea: ”Am decis să am un copil de una singură. Pentru că este tot ce mi-am dorit vreodată și pentru că viața este scurtă.

Să rămân însărcinată a fost un miracol în sine și o experiență pe care nu o voi uita niciodată și știu că o voi mai avea.

Sunt încă în stare de șoc, tristețea este copleșitoare. Dar știu că sunt puternică și știu că voi fi bine”, declara atunci Jessie J.

Durerea sufletească pe care a simțit-o după avortul spontan a fost de nedescris: „A fost cel mai trist lucru, dar, în același timp, știam că motivul pentru care s-a întâmplat a fost că nu trebuia să o fac singură”.

Vezi și Claudia Pătrășcanu vrea să rămână însărcinată în 2023. Artista vorbește deja despre un frățior pentru băieții ei: „Cu voia Domnului”

Citește și:

Actrița copilăriei noastre s-a căsătorit în cel mai mare secret!

Dalida din „Las Fierbinți”, despre retragerea din activitate. Actrița are doar 39 de ani