”Ies împreună de câteva săptămâni”, a declarat o sursă, menționând că chimia dintre cei doi este excelentă. Deși se cunosc de puțin timp, parcă s-ar ști de o viață, a mai afirmat sursa.

Ea văduvă, el divorțat

Deși par din lumi diferite, ea, născută în Canada, iar el în Noua Zeelandă, în realitate cei doi au puncte comune. Ambii au rămas singuri. Celine, după ce soțul ei a murit, iar Russell, după ce a divorțat, anul acesta, după o separare de șase ani. Ambii au copii din mariajele lor: Celine 3, iar Russell 2.

Celine dion si fostul sot, Rene Angelil

Chiar dacă a avut o viață sentimentală complicată, actorul a avut întotdeauna ochi pentru cântăreață. Când soțul ei, René Angélil, a murit, Russell Crowe i-a trimis un buchet impresionant de flori, însoțit de un mesaj. Se pare că artista nu a uitat niciodată gestul lui.

Celine Dion nu a avut nicio relație după moatrea soțului, om lângă care a stat încă de când era adolescentă, el fiind managerul ei. Cât despre Russell Crowe, există zvonuri cum că acesta a avut o relație cu văduva lui Steve Irwin, ”Vânătorul de crocodili”, în ultimii ani. Se pare că Terri l-ar fi părăsit, iar de atunci s-ar fi reorientat către Celine.

În mai multe interviuri pe care le-a acordat în ultimii ani, Terri a dat de înțeles însă că în viața ei nu a existat niciun bărbat după moartea soțului și că nici nu își dorește să schimbe asta.

Foto: Hepta

Citește și: