Prezentatoarea I.A cu stil a avut nevoie de perfuzii pentru a se simți mai bine. A dezvăluit chiar ea că a avut nevoie de îngrijiri medicale chiar înainte de Sărbători.

Iulia Albu a făcut publică, pe rețelele de socializare, o imagine în care apare cu perfuzia la mână. ”Așa, de sărbători”, a fost mesajul pe care vedeta l-a transmis fanilor săi.

Vedeta nu a dezvăluit ce i s-a întâmplat, dar e limpede că nu se simțea bine, motiv pentru care a apelat la ajutorul medicilor, care au trecut-o pe perfuzii, pentru a o repune pe picioare.

Ce-i drept, în ultima perioadă, tot mai multe vedete au avut nevoie de îngrijiri medicale fie din cauză că au răcit destul de rău, fie din cauză că nu au reușit să se odihnească suficient și astfel, oboseala și epuizarea și-au spus cuvântul.

În ultima perioadă și Jador sau Mario Fresh au procedat la fel, dar lista e cu mult mai lungă.

Cum se menține în formă Iulia Albu

Deși are un program încărcat, Iulia Albu nu uită să aibă grijă și de felul în care arată. În urmă cu ceva vreme, prezentatoarea I.A cu stil a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă.

Vedeta dezvăluia nu demult că se antrenează cu iubitul ei, la sală, iar fiica sa are grijă să o alerge suficient pentru a arde caloriile.

Mai spunea ea că nu i se pare normal ca fetele să citească în reviste că trebuie să aibă un anumit număr de kilograme sau să arate într-un anumit fel pentru a avea succes.

Cu toate acestea, tot ea declara, la un moment dat: “Am 60 de kilograme și 1,76 m înălțime”.

Tot atunci dezvăluia și ce program alimentar are: ”Mănânc zahăr doar o dată pe săptămână, de obicei duminica. Pentru cartofi prăjiți am o zi specială, de obicei, joia, iar în restul zilelor mănânc dimineața un mic dejun sățios, în principal granola.

Mănânc extrem de sănătos, dar am o dietă variată, nu îmi plac salatele. Nu consider că o persoană se poate alimenta sănătos doar mâncând salată și bând apă cu lămâie. Mi se pare ridicol, mai ales pentru o persoană care face sport.

Cel mai important lucru este că am grijă să beau foarte-foarte multă apă”.

În plus, vedeta a declarat nu o dată că nu este de acord cu dietele, decât dacă acestea se impun din punct de vedere medical.

Vezi și Iulia Albu nu s-a vopsit niciodată: „Știu că pare greu de crezut”. Care este motivul

Citește și:

Războiul declarațiilor. Florin Piersic i-a dat replica fiului său: „Păi o dată spui așa, o dată spui așa?”. Tăios, dar și blajin, marele actor și-a spus partea lui de adevăr

„A stat cu mine să-mi ia banii”. Daniel Onoriu o face praf pe Isabela: „A venit cu nimic, dar a plecat cu trei mașini pline” Replica celei care i-a stat alături cât timp el a fost în comă