Indiferent de statut, faimă sau bani, cu toții reacționăm asemănător în situații de criză. Nu doar românii au luat cu asalt magazinele, pentru a-și face ”stocul”. La fel au procedat germanii, britanicii și americani. Oameni de rând, dar și celebrități.

Recent, actorul Jon Voight, tatăl Angelinei Jolie, a fost surprins și el la cumpărături, într-un supermarket din Sherman Oaks, în California, cu o grămadă de prosoape de hârtie în coș.

Totuși, chiar dacă e clar că a cumpărat mai mult decât avea nevoie, actorul în vârstă de 81 de ani, distins cu Oscar, nu părea îngrijorat, ci era chiar zâmbitor.

În SUA, mai ales hârtia igienică, dar și prosoapele de hârtie, sunt la mare căutare, alături de dezinfectanți, deveniți deja o raritate.

Într-o postură asemănătoare a fost surprinsă și actrița Tori Spelling, zilele trecute, cu coșul plin de hârtie igienică. E drept, însă, că vedeta din ”Beverly Hilss 90210”, are însă și o familie numeroasă, ea fiind mama a cinci copii.

Dacă Tori nu a fost foarte judecată că a ieșit din casă, ea având o vârstă care nu o pune în mod particular în pericol, nu la fel se poate spune despre Jon Voight. Fanii l-au sfătuit să nu mai părăsească casa, dată fiind vârsta înaintată.

Voight este tatăl Angelinei Jolie, de 44 de ani, și a lui James Haven, de 46 de ani. El a fost căsătorit cu actrița Marcheline Bertrand, în perioada 1971 – 1980. Aceasta a murit de cancer mamar în 2007, la vârsta de numai 56 de ani.

Vezi și Sfatul unui cântăreț celebru, în plină epidemie de coronavirus: Așa îți întărești sistemul imunitar!

Citește și: