CRBL, pe numele său adevărat Eduard Mihail Andreianu, și-a închiriat o casă pe plajă, lângă Valencia, în Benicassim, și are de gând să se stabilească definitiv acolo, alături de soția lui, Elena, și fata lor. Bineînțeles, dacă și acestea se vor adapta la fel de bine ca el.

Momentan, familia lui CRBL este în perioada de acomodare. În plus, CRBL și-a creat propriul studio, unde lucrează la un album. Fiica lui, Alessia, merge în continuare la școală.

”Fetele sunt foarte bine, Alessia merge la școală în continuare. A început un sistem de învățământ british în România și acum îl continuă. Pentru ea este o bucurie că face acea școală. V-am spus, suntem într-o vacanță prelungită.

În 2021 ne vom apuca de niște proiecte foarte interesante. Ne integrăm ușor – ușor în comunitatea asta și pentru mine este o gură de aer, am renăscut. Mi-e dor un pic de acasă și de concerte foarte foarte mult. De aceea compun acum’, a povestit CRBL la emisiunea “Vorbește Lumea”, de la Pro TV.

De ce tocmai Spania? ”Eu am testat locul, regiunea Valencia. Am venit aici acum cinci ani, am stat vreo doi, am văzut. Am tot testat Spania şi am zis acum că e mai bine aici”, a mai spus el.

Vezi și Cum arată casa în care s-au mutat Anca Serea și Adi Sînă. Pare decupată din reviste

Citește și:

Desfigurată de intervențiile estetice… Imaginea cu care Madonna și-a îngrozit fanii

Nico, detalii din dormitor. Cum menține pasiunea după 25 de ani de căsnicie: „Mă uit des la…” Fanii au rămas cu gura căscată