Este celebră pentru posteriorul bombat, pe care, de altfel, pentru 20 de milioane de dolari, și este bine cunoscută pasiunea artistei pentru exercițiile fizice care o ajută să-și păstreze trupul mereu în formă și de care se pare că este foarte mândră.

De altfel, în ziua în care a împlinit 52 de ani, JLo a postat pe contul său de socializare o serie de imagini în costum de baie în care își expune un abdomen tonifiat la care multe fete de 20 de ani nici nu visează.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Însă în fotografiile suprinse de paparazzi, trupul divei nu mai pare atât de ferm – un pic de burtică, ceva celulită pe coapse… Cu alte cuvinte, în realitate JLo are un corp frumos, dar nu perfect.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Jennifer Lopez is pictured in plunging green swimsuit as she soaks in the sun in Turks and Caicos **Web Embargo until 1 pm PST on January 15, 2021**SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Dieta lui JLo

Firește, ca orice divă care se respectă, JLo este foarte atentă la alimentația ei. Așa că vedeta consumă, în mod exclusiv, numai produse organice, de calitate.

Mai mult decât atât, în meniul ei nu sunt deloc incluse alimentele procesate.

Ea consumă numai alimente care provin de la animale hrănite sănătos.

Vedeta obișnuiește să consume nuci și pește pentru a-și lua aportul necesar de grăsimi sănătoase.

De asemenea, evită porumbul și morcovii, însă consumă foarte multe verdețuri.

Din categoria carbohidrați nu lipsesc de pe masa ei cartofii dulci, orezul brun, fulgii de ovăz și quinoa.

Citește și: Cum arată fiica lui Jennifer Lopez la 13 ani?

xCristi Borcea e istorie! Alina Vidican e mai fericită ca niciodată alături de noul soț milionar