În discursul său, Kidman, înveșmântată ca mai toate vedetele în rochii negre, atrăgând astfel atenția față de inegalitatea de la Hollywood, unde femeile sunt adesea harțuite sexual, a mulțumit doar celor doua fete biologice pe care le are cu actualul soț, Keith Urban.

Kidman s-a referit la Sunday și Faith, una născută de ea și alta de o mamă surogat. ”Sunny și Faith, vă iubesc. Vă aduc trofelul acasă!”, a spus ea.

S-a referit, de asemeni, în discurs, și la mama sa, afirmând că realizările ei sunt și ale celor trei. A uitat, însă, complet de cei doi copii adoptați pe care îi are din căsătoria cu Tom Cruise, de care s-a despărțit cu ani în urmă.

Nicole Kidman Globurile de Aur

În mediul online criticile au fost foarte acide, mulți comentatori observând că vedeta a procedat la fel și în discursul de la Premiile Emmy.

Cine sunt cei doi copii adoptați

Bella Cruise are în prezent 25 de ani, iar relația dintre Nicole Kidman și ea s-a răcit din 2007. Atunci, Nikole Kidmon se plângea că fiul și fiica sa nu o numesc ”mamă”, ci Nicole, chiar dacă le-a spus de nenumărate ori că nu suportă așa ceva.

Între mamă și fiică ar fi avut loc o apropiere în 2016, însă relația pare să se fi stricat din nou. Isabella este căsătorită în prezent cu Max Parker, membru al bisericii Scientologice. Cei doi locuiesc la Londra, unde Isabella este coafeză și make-up artist.

În ceea ce-l privește pe Connor, acesta are 22 de și este DJ în SUA. A fost adesea văzut în compania tatălui său și a lui Katie Holmes, pe vremea când cei doi formau un cuplu. Și el este membru al bisericii Scientologice.

Foto: Northphoto

Citește și: